Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 27. bölüm fragmanları yayınlanmasına rağmen cumartesi günü yayın akışında yer almadı. Daha sonra yapılan açıklamaya göre dizi, yeni bölümüyle 4 nisan cumartesi günü ekranlara geleceği açıklandı. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’e onunla bundan sonra sadece arkadaş olabileceğini söyler. Yaşar, mallarını çocukları arasında paylaştırır. Sefer’in payına mandıra düşer. Öfkelerini kontrol edemeyen Yıldız ile Kuzey, psikologa gider. Yıldız’ın eline Şule’nin kozları eline geçer.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm 2. fragmanı yayında. Fragmanda; Kuzey, baygınlık geçirir ve Yıldız onu hastaneye yetiştirir. Hastanede gözlerini açan Kuzey, karşısında Yıldız’ı görür. Birde onun kendisini öptüğünü görünce mutluluktan havalara uçar. Doktor Cihan’ın annesi oğlunu Pembe’yle evlendirmeye sonunda razı olur. Sefer’e, bir şeyler olur ve gizli güçlerinin olduğunu zanneder. Kuzey, Yıldız’ı koydaki kulübede çay içmek için ondan randevu ister.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız’ın yardım çığlıklarını son anda duyan Sefer ve kızlar, ters bir şeyler olduğunu anlayıp tekneyi durdurur. Kuzey, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Yıldız, yaptığı şey için büyük bir pişmanlık içine girer. Hatta Kuzey’e kendi kanını verir. Polisler, Kuzey gözünü açar açmaz ondan ifade almak ister.

Kuzey, ifadesinde Yıldız’ı ele vermeyip, kendi kendisini vurduğunu söyler. Yıldız, Kuzey iyileştikten sonra yine ona mesafesini koyar. Kuzey, her gün karşısına çıkıp Yıldız’dan af diler. Nahide, bunun böyle olmayacağını Kuzey’in ortadan kaybolup Yıldız’ın onu merak etmesi gerektiğini söyler. Kuzey, ortadan kaybolur. Her gün karşısında Kuzey’i görmeye alışık Yıldız, onu göremeyince ne işler karıştırdığını merak etmeye başlar.

Ama, kendisine kurulan tuzağı anlar. Mahmut’u Kuzey’in saklandığı yere gönderir. Mahmut, Kuzey’e Yıldız’la buluşacağını söyler. Arkasından Yıldız gelir. Kuzey, onların gerçekten buluşmaya geldiğini zannedip arkasını dönüp gider. Yıldız, Kuzey’in arkasından sarılıp, oraya onun için geldiğini ona oyun oynadığını söyler ve ikili barışır.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey Arasındaki Buzlar Eriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler