Ana SayfaDizilerBabil 11. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Babil 11. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Babil 10. son bölümüyle 27 mart cuma günü ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İrfan, Eda’ya ondan neden boşanmak istediğini anlatır. Eda ise, İrfan’dan boşanmaya pek yanaşmaz ve onu ikna etmesi için Egemen’le konuşur. İlay, Süleyman’dan ayrılır. Süleyman ise, İlay’dan ayrılmamak için pahalı hediyeler çiçekler alır. Ancak onu ikna edemez. Her şeyini kaybetmek uğruna Kutret’den boşanmayı bile göze alır. Süleyman, İlay’la İrfan’ı aynı odada yakalar. Babil 11. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cuma Dizileri 2020

Babil 11. Yeni Bölümü Ne Zaman?

Babil dizisi, reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor. Her hangi bir reyting sorunu yok. Ancak dizi virüs salgını nedeniyle çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanma tarihi henüz belli değil.

BABİL 10. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, Eda’dan ayrıldıktan sonra şirketi de üzerine alıp polise teslim olmaya karar verir. Eda, boşanma haberiyle deliye döner. İrfan, onun ne olursa olsun Deniz’in ameliyat parasını bulmasını istediğini, kendisininde olmayan bir şirket kurup saadet zinciri oluşturup insanları dolandırdığını anlatır. Eda, boşanmayı kabul etmez.

Süleyman, Kutret’in İlay’ın ofisine bomba koyduğunu, o işi yapan adamı da Hakan’ın ortadan kaldırdığını öğrenir ve karısından boşanmak istediğini ona söyler. Kutret, her şeyini kaybedecek olan Süleyman’ın kendisinden boşanmaya cesaret edemeyeceğini düşünür. Süleyman, her gün İlay’ın kapısına gidip af diler. Ama İlay, ondan ayrıldığını söyleyip onu içeri almaz. Süleyman’ın, aldığı güller ve pahalı hediyelerde işe yaramaz.

Süleyman, İrfan’ı çağırıp ona verdiği adrese gidip bir not iletmesini hemde o insanlarla iş bağlayıp para kazanmasını ister. İrfan, müşterilerini kendisi seçtiğini söylese de Süleyman, emri vaki yapar. Süleyman’ın verdiği adres kumarhane çıkar. Bir sözleşme yapıp parasını alan İrfan, tam oradan çıkacakken silahlar patlar.

Ayşe, Hakan’ın evine gider. Amiri gelip Kudret’e sorular sorarken Ayşe, evde araştırma yapar. Bulduğu düğün davetinin sevkıyat tarihi olduğu ortaya çıkür. Kumarhanede olay çıktığını öğrenen Ayşe’de oraya gider. Ayşe, yerde Babil’in evrakını görür. Amiri ondan Babil’i de araştırmasını ister. Egemen, İrfan’ı işinden eden Burak’a bir tuzak kurup onun şikayetini geri aldırır.

İrfan’ın, profesörlüğüne geri dönmesinde bir engel kalmaz. Ama öyle bir pisliğin içine bulaşmıştır ki ne yapacağını bilemez. İrfan, Sapanca’daki iş görüşmesine İlay’ın da geldiğini son anda öğrenir. İkili aynı arabada yolculuk yapıp otele yerleşir. Toplantıdan sonra içkiyi fazla kaçıran İlay, her şeyi kırıp döker ve eli yaralanır.

İrfan, ona yardım etmek için odasına gider. Süleyman’da İlay’ın kaldığı oteli bulup oraya gelir. Süleyman’ın sesini duyan İlay ile İrfan, donup kalır.

Babil 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İlay’la İrfan’ı Aynı Odada Yakalayan Süleyman Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler