Ana SayfaDizilerBabil 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İlay'la İrfan'ı Aynı Odada Yakalayan Süleyman...

İlgili Postlar

Babil 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İlay’la İrfan’ı Aynı Odada Yakalayan Süleyman Ne Yapacak?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Babil 10. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İrfan, Eda’ya ondan neden boşanmak zorunda kaldığını anlatıyor. Eda ise, İrfan’dan boşanmaya pek yanaşmıyor. Onu ikna etmesi için Egemen’le konuşuyor. İlay, Süleyman’dan ayrılıyor. Süleyman ise, İlay’dan ayrılmamak için pahalı hediyeler çiçekler alıyor. Ancak onu ikna edemiyor. Her şeyini kaybetmek uğruna Kutret’den boşanmayı bile göze alıyor. Süleyman, İlay’la İrfan’ı aynı odada yakalıyor.

Cuma Dizileri 2020

Süleyman İlay’la İrfan’ı Aynı Odada Yakalıyor!

Babil 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İrfan, Eda’dan ayrıldıktan sonra şirketi de üzerine alıp polise teslim olmaya karar veriyor. Eda, boşanma haberiyle deliye dönüyor. İrfan, onun ne olursa olsun Deniz’in ameliyat parasını bulmasını istediğini, kendisininde olmayan bir şirket kurup saadet zinciri oluşturup insanları dolandırdığını anlatıyor. Eda, boşanmaya yanaşmıyor.

BABİL 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Süleyman, Kutret’in İlay’ın ofisine bomba koyduğunu, o işi yapan adamı da Hakan’ın ortadan kaldırdığını öğreniyor ve karısından boşanmak istediğini ona söylüyor. Kutret, her şeyini kaybedecek olan Süleyman’ın kendisinden boşanmaya cesaret edemeyeceğini düşünüyor. Süleyman, her gün İlay’ın kapısına gidip af diliyor. Ama İlay, ondan ayrıldığını söyleyip onu içeri almıyor. Süleyman’ın, aldığı güller ve pahalı hediyelerde işe yaramıyor.

Süleyman, İrfan’ı çağırıp ona verdiği adrese gidip bir not iletmesini hemde o insanlarla iş bağlayıp para kazanmasını istiyor. İrfan, müşterilerini kendisi seçtiğini söylese de Süleyman, emri vaki yapıyor. Süleyman’ın verdiği adres kumarhane çıkıyor. Bir sözleşme yapıp parasını alan İrfan, tam oradan çıkacakken silahlar patlıyor.

Ayşe, Hakan’ın evine gidiyor. Amiri gelip Kudret’e sorular sorarken Ayşe, evde araştırma yapıyor. Bulduğu düğün davetinin sevkıyat tarihi olduğu ortaya çıkıyor. Kumarhanede olay çıktığını öğrenen Ayşe’de oraya gidiyor. Ayşe, yerde Babil’in evrakını görüyor. Amiri ondan Babil’i de araştırmasını istiyor. Egemen, İrfan’ı işinden eden Burak’a bir tuzak kurup onun şikayetini geri aldırıyor.

İrfan’ın, profesörlüğüne geri dönmesinde bir engel kalmıyor. Ama öyle bir pisliğin içine bulaşmıştır ki ne yapacağını bilemiyor. İrfan, Sapanca’daki iş görüşmesine İlay’ın da geldiğini son anda öğreniyor. İkili aynı arabada yolculuk yapıp otele yerleşiyor. Toplantıdan sonra içkiyi fazla kaçıran İlay, her şeyi kırıp döküyor ve eli yaralanıyor.

İrfan, ona yardım etmek için odasına gidiyor. Süleyman’da İlay’ın kaldığı oteli bulup oraya geliyor. Süleyman’ın sesini duyan İlay ile İrfan, donup kalıyor.

 Babil 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan İle İlay Süleyman’a Mı Yakalanıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler