Ana SayfaDizilerBabil 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan İle İlay Süleyman'a Mı Yakalanıyor?

İlgili Postlar

Babil 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan İle İlay Süleyman’a Mı Yakalanıyor?

Babil 10. yeni bölümüyle 27 mart cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrfan, Eda’ya ondan neden boşanmak zorunda olduğunu anlatır. Bir saadet zinciri kurduğunu ve her an yakalanabileceğini ona söyler. O ise hala neden bundan haberi olmadığını sorunca İrfan, onun anlamak yerine sorgulamasından bıktığını söyler. Egemen ile İrfan’ın, iş için gittikleri ortamda silahlar patlar. Mert, Ayşe’nin o ortamda bir polis gibi davrandığını görünce şok olur. İlay, Süleyman’a kapılarını kapatır. Dizinin yeni fragmanında; İrfan ile İlay, Süleyman’a mı yakalanıyor?

Cuma Dizileri 2020

İrfan İle İlay Süleyman’a Mı Yakalanıyor?

Babil 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Süleyman, İlay’ın kendisini terk etmesini hazmedemez ve onun kendisinden sakladığı bir şeyler olduğunu anlar. İlay’ın iş toplantısı için otele yerleştiğini ve sabaha kadar orada olduğunu öğrenir öğrenmez otelin yerini araştırmaya başlar. Ayşe, Hakan’ın evine davetli olarak gider ve evde bulabileceği bir şeyler aramaya başlar. İlay, İrfan’a onun hala kendisine aşık olduğunu söylerken kapıdan biri içeri giriyor.

İşte Babil 10. bölüm 2. fragmanı….

BABİL 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz, ameliyata girer ve İrfan’la Eda’yı, İlay ile Egemen sabaha kadar yalnız bırakmaz. Süleyman, İlay’ın eve sabah geldiğini öğrenince ondan hesap sorar. Kudret, Süleyman’ın İlay’la telefonda tartıştığını duyunca mutluluktan havaya uçar. Hatta İlay’ın helvasını kavurmaya başlar.

Egemen, İrfan’la birlikte emlakçının ofisine girip telefonunu almaya çalışır. Çünkü telefonda İrfan’ın itirafı vardır. İrfan, Egemen’e bu işin böyle olmayacağını durumu Hakan’a anlatıp onun telefonu almasını sağlamayı, sonra da Hakan’ı babasına şikayet edip ikisini birbirlerine düşeceğini söyler.

Durum aynen de öyle olur. Hakan, adamı bir güzel benzetip Egemen’in telefonunu ondan alır. Durumu öğrenen Süleyman, adamı yemeğe götürür. Oraya Egemen ile İrfan’ı da çağırır. Onların gözü önünde adamı kafasından vurup öldürür. Hakan’a da, bir daha ne şirkete ne de, Babil’e gitmemesini söyler.

İlay’ın çalışanı vicdan azabı çekip onun ofisini patlatanın Kudret olduğunu, kendisine de para verip kandırdıklarını itiraf eder. İlay, Kudret’in yaptıklarını Süleyman’a anlatıp ondan ayrılacağını söyler. Süleyman, sinirle gidip Kudret’i boğazlar. Hakan annesine arka çıkınca onunda işin içinde olduğunu anlayan Süleyman, Mevlüt’ü oğlunun öldürdüğünü anlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler