Ana SayfaDizilerHercai 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize'den Miran'a Büyük İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Hercai 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize’den Miran’a Büyük İtiraf Geliyor!

Hercai 38. yeni bölümüyle 27 mart cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Reyyan, evi terk eder. Hazar, kızını bulmak için Miran’la birlikte her yeri arar. Reyyan, önce Azize’yle hesaplaşıp sonra Şükran’ın yanına gider. Hazar, kızını kendi haline bırakıp eve döner. Evde, Yaren’in olduğunu öğrenince eve girmek istemez. O sırada Reyyan’ın atı boş bir şekilde eve gelir. Birisi Reyyan’ı baygın halde bulur. Reyyan’ı kim kurtarıyor? Dizinin yeni bölüm fragmanında; Azize’den Miran’a büyük itiraf geliyor. Ona, bir Şadoğlu olduğunu söylüyor.

Azize’den Miran’a Büyük İtiraf!

Hercai 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, Reyyan’a intikamından vazgeçtiğini söyledikten sonra babaannesinin karşısına çıkıyor. Ona da intikamından vazgeçtiğini söylüyor. Azize, adamlarına Miran’a karşı silahlarını indirmemelerini söylüyor. Miran’a, onun bir Şadoğlu olduğunu söylüyor. Miran ise donup kalıyor.

İşte Hercai 38. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1242527002646777861

 

HERCAİ 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Handan Elif’e böyle devam ederse Azat’ın ondan uzaklaşacağını söyler. Harun ise Yaren’i alıp bir otel odasına götürür. Yaren, Harun’a silah çeker. Ama Harun bilerek silahı boş bırakmıştır. Gönül, Fırat’a elindeki evraklarla birlikte onun evlatlık değil kardeşi olduğunu söyler.Fırat ise, buna inanamaz.

Reyyan, annesiyle görüntülü konuşma yapar ve bir kız kardeşi daha olacağını öğrenir ama olanlardan ona bahsedemez. Hazar ile Miran, Reyyan’ı bulmak için Şükran’ın yanına giderler. Ancak orada da olmadığını öğrenirler. Handan, doğurma numarası yaparak Yaren’in eve getirilmesini ister. Nasuh, onun Harun’la evlendiğini ve onların otelde olduğunu söyler.

Fırat, annesinin karşısına çıkıp Azize’nin kendisini ve onu kullandığını söyler. Azize’nin karşısına çıkan İrfan, onun ailesini bile bozuk para gibi harcayacak biri olduğunu söyler. Bundan sonra Azize, tüm malını mülkünü Fırat’ın üzerine yürüttüğü için tutuşmaya başlar. Reyyan’ı bulamayan Hazar ile Miran, Azize’nin kaçırdığını düşünür. Ama Azize, Reyyan’ın nerede olduğunu bilmediğini söyler.

Reyyan, Fırat’la birlikte Azize’ye gidip onu daha fazla yakamayacağını söyler. Handan, kızını konağa getirmeyi başarır. Yaren, kendisini mutfakta kocasına yemek yaparken bulur. Harun ise, eve kapağı atmanın mutluluğunu yaşar. Miran, Reyyan’ın kendisinin yanında olmasını isteyene kadar beklemeye karar verir.

Şükran, Miran’ın Reyyan’a yaptıklarını öğrendikten sonra onu affetmez. Hazar, Reyyan’ı Şükran’a emanet edip eve döner. Yaren’in evde olduğunu öğrenince ise o eve giremeyeceğini söyler. O sırada Reyyan’ın atı döner. Attan düşen Reyan’ı biri bulup götürür.

 Hercai 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler