Ana SayfaDizilerRamo 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Bilmeden Ramo'yu Tuzağa Düşürüyor!

İlgili Postlar

Ramo 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Bilmeden Ramo’yu Tuzağa Düşürüyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Ramo 11. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sibel ile Ramo’nun aynı evde yaşadığını öğrenen Süleyman, ona bu yaptığının hesabını soruyor. Sibel’de, Ramo’yu onun yaptığı zulme boyun eğmediğini söyleyince Süleyman’dan tokat yiyor. Doğan, Ramo’yu polislere ispiyonluyor. Mahalleyi polisler basınca Ramo, oradan kaçmayı başarıyor. Neco ise ablasına yardım ediyor gibi görünüp ona arabasını veriyor ve Ramo’yu uzaklaştırmasını söylüyor. Sibel ise bilmeden Ramo’yu tuzağa düşürüyor.

Salı Dizileri 2020

Sibel Bilmeden Ramo’yu Tuzağa Düşürüyor!

Ramo 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo, Alpay’ın gece kulüplerini ele geçiriyor. Ama Alpay, Ramo’dan haber almak için sahne alan Meryem’i oraya yerleştiriyor. Sibel, Meryem’in Ramo’nun çevresinde olmasından kıskanıp rahatsız oluyor. Neco ise, Boz’la konuşup onun aklını karıştırıyor. Fatoş’un bebeğinin babasının kendisi olduğunu söylüyor.

RAMO 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Neco, Fatoş’a aşık olmuştur ve ondan boşanmaya razı olmuyor. Hatta, Boz’a bebeğin babasının kendisi olduğunu söylüyor. Boz’un kafası karışıp Fatoş’a, neden ilk hamile olduğunu Neco’ya söylediğini, yoksa bebeğin babasının onun mu olduğunu sorunca Fatoş. ona tokat atıyor. Fatoş, Neco’yu bulup ondan bunun hesabını soruyor. Ama Neco, ona aşık olduğunu ondan ayrılmak istemediğini söylüyor.

Fidan ise, Yavuz ile buluşuyor. Ona aşık olduğunu anlayan Fidan yıkılıyor ve ona onu karısı. kızıyla birlikte yemek yediklerini gördüğünü söylüyor. Yavuz ise, eşini çok sevdiğini ama onun öldüğünü o gördüğü kadının ise kızının teyzesi olduğunu söyleyince Fidan rahatlıyor. Mahalleye polis baskını oluyor. Ramo, Sibel’i arayıp korkmamasını hemen evden çıkıp emniyetli bir yere gitmesini istiyor.

Sibel, tam kapıdan çıkacakken Neco’yla karşılaşıyor. Neco, dedesinin kendisine ailenin başına geçip Ramo’yu öldürmesini hatta onu bile öldürmesini istediğini söylüyor. Sibel’e, arabasının anahtarını verip Ramo’yu da alıp kaçmalarını istiyor. Neco’ya inanan Sibel, mahalleden çıkmayı başaran Ramo’yu yolda buluyor ve kaçmaları gerektiğini söylüyor.

Sibel’in peşinden gelen arabaya ateş eden Ramo, Sibel’in arabasına binip uzaklaşıyor. Gittikleri yerde Ramo, neler olduğunu Sibel’e soruyor. O da Neco’nun kendisine söylediklerini anlatıyor. O sırada Süleyman ve adamları çevrelerini sarıyor.

Ramo 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo İçin Dedesini Karşısına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler