Ana SayfaDizilerHercai 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Elif'in İntihar Ettiğini Duyunca Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Hercai 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Elif’in İntihar Ettiğini Duyunca Yıkılıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Hercai 38. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Reyyan, attan düşüp yere yığılıyor. Atı eve geri dönünce herkes telaşlanmaya başlıyor. Gizemli bir kişi Reyyan’ı bulup kulübeye götürüp bırakıyor ve onun telefonundan Miran’a mesaj çekip onun kulübede olduğunun haberini veriyor. Reyyan, Miran’ın intikamından vazgeçmesini istiyor. O da intikamından vazgeçip aşkını seçiyor. Azat, Elif’in kendisini sevmediğini biliyor. Birde iki aile arasındaki düşmanlığın bittiğini öğrenince bulalıma girip intihar ediyor. Azize Elif’in intihar ettiğini duyunca yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Azize Elif’in İntihar Ettiğini Duyunca Yıkılıyor!

Hercai 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Reyyan’ı, gizemli bir kişi onun hayatını kurtarıyor ve onu götürüp her şeyin başladığı kulübeye bırakıyor. Miran, kendisine gelen mesajla kulübeye gidip onu buluyor. Hazar, kızını her yerde ararken Miran’dan gelen haberle mutlu oluyor. Reyyan, Miran’ın intikamından vazgeçmesi karşılığında onunla tekrar birlikte olmayı kabul ediyor.

HERCAİ 38. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyyan’ın yokluğunda ondan kopamayacağını bir kez daha anlayan Miran, babaannesinin karşısına çıkıp, intikamından vazgeçtiğini söylüyor. Azize’de, Miran’ı konaktan kovuyor. Cihan, Azize’nin kendileriyle uğraşmasının başka bir nedeni olduğunu anlayıp, onun hakkında araştırma yapıyor. Ancak, onun hakkında hiç bir bilgiye ulaşamıyor. Sanki onun hiç yaşamamış biri olduğunu öğrenen Cihan, Sultan ile konuşmaya gidiyor.

Sultan’da onun hakkında bir şey bilmediğini ama bir görümcesi olduğunu bildiğini söylüyor. Yaren olduğu sürece konağa girmek istemeyen Hazar’dan ve Reyyan’dan özür dilemesi için Cihan kızıyla konuşuyor. Ancak Yaren. kimseden özür dilemeyince Cihan kızını konaktan kovuyor. Çok sinirlenen Yaren, gideceğini ama o konağa tekrar geri döneceğini söylüyor.

Miran ile Reyyan’ı, Hazar konağa getiriyor. Bunu öğrenen Azize, adamlarıyla birlikte konağı basıp Hazar’ı istiyor. Onu vermezlerse Azat’ı öldüreceğini söylüyor. Handan’ın da doğumu başlıyor. Onun acilen hastaneye gitmesi gerektiğini söyleseler de Azize, kimsenin konaktan çıkmasına izin vermiyor.

Azat’ın kendisini sevmediğini bilse de Elif onu çok sevmiştir. Birde üzerine Miran’ın, intikamından vazgeçtiğini öğrenince kendisini odasına kapatmıştır. Herkes onu odasında zannederken o gece gelinliğini giyip kendisini ırmağa atmıştır. Konağa gelen polislerin Elif’in ölüm haberini vermesiyle herkes şok oluyor.

Hercai 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize’den Miran’a Büyük İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler