Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Murat'ın Evden Gitmesini...

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Murat’ın Evden Gitmesini İstiyor!

Gel Dese Aşk 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Murat ile Bahar, görüşmeye devam eder. Yasemin ise, Bahar’ın yanına gidip ona ilişkilerinin devam edip etmediğini sorar. Bahar, şirkete babasını görmek için gittiğinde Onur, onu ortalığı karıştırmaması konusunda uyarır. Sitare, Barlas’ın Bahar’ı tanıdığını anlar. Bahar’ı hayatında istemeyen Baslas, onu öldürmeye kalkışır. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yasemin, Murat’ın evden gitmesini istiyor.

Pazar Dizileri 2020

Yasemin Murat’ın Evden Gitmesini İstiyor!

Gel Dese Aşk 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Murat, Bahar’a her şeyin bitmediğini söyleyin ona sarılmak istediğini ama yapamadığın söyler. Derin, okulu bırakmak istediğini açıklıyor. Yasemin, buna karşı çıkında Derin evi terk etmeye hazırlanıyor. Murat’ı, karşısına alan Yasemin onun evden gitmesinin iyi olacağını söyleyip ona, her şeyin bittiğini söylüyor.

İşte Gel Dese Aşk 4. bölüm 2. fragmanı….

 

GEL DESE AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Murat, iki arabayla gitmek istemez ve Yasemin’i zorla arabasına bindirir. Yolda ambulansı arayıp eve giderler. Derin, hastaneye yetiştirilir ve alkol komasına girdiği anlaşılıp midesi yıkanır. Bahar’ın ise, otel odasında tek başına kalmak önce hoşuna gider. Sonra küçükken annesinin kendisini yaramazlık yapmaması için kandırdığı aklına gelir.

Otel odasını birbirine katar. Seslerden oda görevlisi gelir. Taksi çağıran Bahar, önce Yasemin’in arabasını çizip sonra evine gider. Defalarca aramasına rağmen Murat ona dönmez. Murat, Yasemin’le konuşmak için fırsat kollar. Ama her seferinde Yasemin’in suçlamalarına maruz kalıp lafı yarıda kesilir.

Ertesi gün Yasemin, Murat’ı arayıp konuşmak ister. Yukarı çıkmayan Yasemin, Murat’ı aşağıya çağırıp başka yerde konuşmak istemeyince Murat sinirlenip hiç bir yere gitmeyeceğini söyler. O sırada Barlas gelip onların tartışmasına şahit olur. Sitare, Barlas’a emri vaki yapıp Yasemin’le Murat’ı zorla yemeğe davet ettirir.

Yasemin, Derin’i psikologa götürür. Psikolog, Murat’la Yasemin’e Derin’in durumunu anlatmak için yanına çağırır. Bunlar kavga etmeye başlayınca kartını verip Derin’in iyi ama onların yardıma ihtiyacı olabileceğini söyler. Yasemin, Bahar’la konuştuktan sonra düzenlenen yemeğe gider. Arkadaşlarının her şeyi bildiklerini ve özellikle bu yemeği düzenlediklerini anlar.

Gel Dese Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler