Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar’a Ne Olacak?

Gel Dese Aşk 4. yeni bölümüyle 29 mart pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yasemin, Bahar’la Murat’ı otel odasında yakaladıktan sonra neye uğradığını anlamadan Ece’nin telefonuyla Derin’e bir şey olduğunu anlayıp eve gider. Murat’da arkasından onu ikna edip arabasına bindirip götürür. Yasemin, Murat’la konuşamaz ama Bahar’ın yanına gidip ilişkilerini sorar. O da ilişki olmadığını sadece bir kaç kere görüştüklerini söyler. Birde onun yakın arkadaşlarına dikkat etmesini söyler. Sitare’nin organize ettiği yemekte Yasemin, onların her şeyi bildiğini anlar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Barlas, Bahar’ı öldüresiye dövüyor. Bahar’a ne olacak?

Pazar Dizileri 2020

Bahar’a Ne Olacak?

Gel Dese Aşk 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Murat ile Bahar, görüşmeye devam ediyor. Yasemin ise Bahar’ın yanına tekrar gidip ilişkilerinin devam edip etmediğini soruyor. Bahar, şirkete babasını görmek için gittiğinde Onur, onu ortalığı karıştırmaması konusunda uyarıyor. Sitare, Barlas’ın Bahar’ı tanıdığını anlıyor. Barlas ise, Bahar’ı boğazlayıp onu uyardığını söylüyor. Bahar, yerde hareketsiz yatarken görünüyor.

İşte Gel Dese Aşk 4. bölüm 1. fragmanı….

GEL DESE AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Murat, iki arabayla gitmek istemez ve Yasemin’i zorla arabasına bindirir. Yolda ambulansı arayıp eve giderler. Derin, hastaneye yetiştirilir ve alkol komasına girdiği anlaşılıp midesi yıkanır. Bahar’ın ise, otel odasında tek başına kalmak önce hoşuna gider. Sonra küçükken annesinin kendisini yaramazlık yapmaması için kandırdığı aklına gelir.

Otel odasını birbirine katar. Seslerden oda görevlisi gelir. Taksi çağıran Bahar, önce Yasemin’in arabasını çizip sonra evine gider. Defalarca aramasına rağmen Murat ona dönmez. Murat, Yasemin’le konuşmak için fırsat kollar. Ama her seferinde Yasemin’in suçlamalarına maruz kalıp lafı yarıda kesilir.

Ertesi gün Yasemin, Murat’ı arayıp konuşmak ister. Yukarı çıkmayan Yasemin, Murat’ı aşağıya çağırıp başka yerde konuşmak istemeyince Murat sinirlenip hiç bir yere gitmeyeceğini söyler. O sırada Barlas gelip onların tartışmasına şahit olur. Sitare, Barlas’a emri vaki yapıp Yasemin’le Murat’ı zorla yemeğe davet ettirir.

Yasemin, Derin’i psikologa götürür. Psikolog, Murat’la Yasemin’e Derin’in durumunu anlatmak için yanına çağırır. Bunlar kavga etmeye başlayınca kartını verip Derin’in iyi ama onların yardıma ihtiyacı olabileceğini söyler. Yasemin, Bahar’la konuştuktan sonra düzenlenen yemeğe gider. Arkadaşlarının her şeyi bildiklerini ve özellikle bu yemeği düzenlediklerini anlar.

Gel Dese Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin Hiç Dostu Olmadığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler