Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin Hiç Dostu Olmadığını...

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin Hiç Dostu Olmadığını Anlıyor!

Gel Dese Aşk 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yasemin, Bahar’la Murat’ı otel odasında yakaladıktan sonra neye uğradığını anlamadan Ece’nin telefonuyla Derin’e bir şey olduğunu anlayıp eve gidiyor. Murat’da arkasından onu ikna edip arabasına bindirip götürüyor. Yasemin, Murat’la konuşamıyor. Bahar’ın yanına gidip ilişkilerini soruyor. O da ilişki olmadığını sadece bir kaç kere görüştüklerini söylüyor. Birde onun yakın arkadaşlarına dikkat etmesini söylüyor. Sitare bir yemek organize ediyor. Yemekte Yasemin, hiç dostu olmadığını anlıyor.

Pazar Dizileri 2020

Yasemin Hiç Dostu Olmadığını Anlıyor!

Gel Dese Aşk 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin final sahnesinde; Yasemin, yemekte arkadaşlarının konuşmalarından Murat’ın kendisini aldattığını bildiklerini ve bilerek bu yemeği organize ettiklerini anlıyor. Onlara Murat’ın kendisini aldattığını hepsinin de bunu bildiğini yüzlerine vuruyor.

GEL DESE AŞK 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Murat, iki arabayla gitmek istemez ve Yasemin’i zorla arabasına bindiriyor. Yolda ambulansı arayıp eve gidiyorlar. Derin, hastaneye yetiştiriliyor ve alkol komasına girdiği anlaşılıp midesi yıkanıyor. Bahar ise, otel odasında tek başına kalmak önce hoşuna gidiyor. Sonra küçükken annesinin kendisini yaramazlık yapmaması için kandırdığı aklına geliyor.

Otel odasını birbirine katıyor. Seslerden oda görevlisi geliyor. Taksi çağıran Bahar, önce Yasemin’in arabasını çizip sonra evine gidiyor. Defalarca aramasına rağmen Murat ona dönmüyor. Murat, Yasemin’le konuşmak için fırsat kolluyor. Ama her seferinde Yasemin’in suçlamalarına maruz kalıp lafı yarıda kesiliyor.

Ertesi gün Yasemin, Murat’ı arayıp konuşmak istiyor. Yukarı çıkmayan Yasemin, Murat’ı aşağıya çağırıp başka yerde konuşmak istemeyince Murat sinirlenip hiç bir yere gitmeyeceğini söylüyor. O sırada Barlas gelip onların tartışmasına şahit oluyor. Sitare, Barlas’a emri vaki yapıp Yasemin’le Munat’ı zorla yemeğe davet ettiriyor.

Yasemin, Derin’i psikologa götürüyor. Psikolog, Murat’la Yasemin’e Derin’in durumunu anlatmak için yanına çağırıyor. Bunlar kavga etmeye başlayınca kartını verip Derin’in iyi ama onların yardıma ihtiyacı olabileceğini söylüyor. Yasemin, Bahar’la konuştuktan sonra düzenlenen yemeğe gidiyor. Arkadaşlarının her şeyi bildiklerini ve özellikle bu yemeği düzenlediklerini anlıyor.

Gel Dese Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Murat’ın İhanetini Kabul Mu Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler