Ana SayfaDizilerÖğretmen 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Öğrencilere Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

İlgili Postlar

Öğretmen 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Öğrencilere Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Öğretmen 4. yeni bölümüyle 25 mart çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akif, bir öğrencinin hayatına mal olan öğrencilere büyük bir vermek istediği yolda. videoyu kimin paylaştığını öğrenmeye çalışır. Öğrencilerden biri, kendisinin yaptığını söyleyip Akif hocaya  el kaldırır. Asıl suçluları ve onlara büyük bir hayat dersi vermek isteyen Akif, suçu kabul edenin aslında suçlu olmadığını bilir. Dizinin yeni fragmanında; Akif, öğrencilere gerçekleri anlatmaya karar veriyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Akif Öğrencilere Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

Öğretmen 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akif, videonun montajını kimin yaptığını Ateş’e soruyor. O da söylerse annesini onları koruyamayacağını söyleyince Akif, kendisinin onları koruyacağını söylüyor. Ateş, neden ona güveneceğini soruyor. Gizem ise, içeri girip kendisinin Akif hocaya güvendiğini, kimsenin ölmediğini ve onun çok iyi biri olduğunu söylüyor. Öğrenciler, arkadaşlarının ölmediğine çok seviniyor. Akif, öğrencilere her şeyi anlatacağını neden orada olduklarını anlatacağını söyleyecekken düşüp bayılıyor.

İşte Öğretmen 4. bölüm 2. fragmanı….

ÖĞRETMEN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif, Yılmaz komiseri arayıp, videoyu paylaşan kimse bulmasını ister. Eğer bulmaz ise sınıftan beş öğrenciye öldüreceğini söyler. Bu arada Zeynep, en son hatırladığı Akif’tir ve onun kendisini bile isteye canına kast ettiğini düşünür. Aslında, Zeynep müdür yardımcısıyla tartışıp ve ondan tehdit alır. Onu, okuldan çıkar çıkmaz başına neler gelebileceğini söyleyip tehdit eder.

Zeynep, yaşadığı tehditten sonra Akif’i arar. Ama, bir araba gelip ona çarpar. Zeynep, uyandığında başında en son gördüğü Akif’i hatırlar ve başına gelenleri onun yaptığını düşünür. Polisler, Zeynep’i sorguya alır ve o kendisine çarpanın Akif olduğunu söyler. Polisler Zeynep’e, Akif’i arattırır.

Akif, telefona cevap verip Zeynep’i, çok özlediğini söyler. Zeynep ise, Akif’e nasıl bir yalancı olduğunu söyleyip ona ateş püskürür. Zeynep’in babası, Akif’i arayıp ona durumu bildirir. Akif, Yılmaz komiseri arar ve ondan videoyu kimin paylaştığını öğrenmek ister. Ondan cevap alamayınca polislere oyun oynar.

Yılmaz komiser, cevabı komiserden ister ancak, o cevabı veremeyince kendisi suçluların ismini verir. Tüm videoyu Ateş’in çektiği ortaya çıkar. Akif, beş öğrenciyi içeri alır. İçeri giren çocuklar Tuğrul’un yaşadığını görüp mutlu olur. Diğer öğrenciler ise içeride ölüm kalım savaşına devam eder.

 Öğretmen 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mevsim’in Çantasına Videoyu Kim Koydu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler