Ana SayfaDizilerHizmetçiler Dizisinin Yapım Şirketinden Flaş Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Hizmetçiler Dizisinin Yapım Şirketinden Flaş Açıklama Geldi!

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Hizmetçiler. 3. son bölümüyle 21 mart cumartesi günü ekranlara gelmişti. Fabrika yapım imzalı, başrollerini, Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Hizmetçiler dizisinin yapım şirketinden flaş açıklama geldi.

Cumartesi Dizileri 2020

Hizmetçiler Dizisinin Yapım Şirketinden Flaş Açıklama!

Cumartesi günleri ekranlara gelen dizi virüs salgını nedeniyle 4. bölümünü yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yapım şirketinin yaptığı açıklama şöyle;

HİZMETÇİLER 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, kız kardeşi Derin’i bulmak için o evde kalmak zorundadır. Ama Gülseren, onun Derin’den daha güzel olduğunu ve Yiğit’in ona karşı bir şeyler hissetmesinden korkar. Kayın validesine, kocasına asla güvenmediğini ve bir an evvel Ela’yı evden göndermek istediğini söyler. Ela, konuşulanları duyup Derin’in telefonundan kendi telefonuna gönderdiği videoyu Gülseren’e gösterir.

Gülseren, videoyu seyrettikten sonra Ela’ya güvenmekten başka çaresi kalmaz ve ona o videoyu kimseye göstermemesini tembihler. Videoda, Gülseren’in gerçekten hamile olmadığının görüntüleri vardır. Ela, diğer hizmetçilerle görüştüğünde onlara da bu videonun gelip gelmediğini öğrenmek için onların ağzını arayacağını söyler.

Hizmetçileri çağırıp, aksini yaparak onlara videoyu seyrettirir. Ama Hacer, diğerlerini tembihleyip bu bilgiyi unutacaklarını söyler. Aras, Derin’i bulmak için onun arkadaşını bulur. Ondan Derin’in, avukat bir yakını olduğunu onunla sık sık görüştüğünü öğrenir. Avukatı bulup yanına gider. Ama Derin hakkında bir bilgi alamaz.

Yiğit, Ela’dan şüphelenip o videonun geldiği telefonu ondan isteyip arar. Aras’ın elinde olan telefon çalar. Ekranla Yiğit yazdığını görünce Aras, o telefonun Derin’e ait olduğunu anlar. Bu arada Yiğit, Neslihan’ın kapısını çalar ve birlikte vakit geçirmek ister. Neslihan, kendisini sevdiğini söylerse kabul edeceğini söyler. İkili birlikte olur. Ancak Yiğit, saatini Neslihan’ın yatağının altına düşürür.

Hacer, kızını Armağan’dan uzaklaştırmak için halasının yanına göndermeye karar verir. Armağan’ın annesi ise onu, abisinin yanına Fransa’ya göndermek ister. Hacer, kızının öleceğini bilse bunu kabul edemeyeceğini söyler. Aras, Ela’nın karşısına çıkıp onun kim olduğunu anladığını söyler.

Hizmetçiler 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tüm Gözler Ela’nın Üzerine Çevriliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler