Ana SayfaDizilerBaraj 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Gerçeği Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Baraj 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Gerçeği Öğrenecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizisi Baraj 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir, bir gün daha şantiyede kalmaya karar veriyor. Nazım, bu oyunu oynamaya devam etmesi için Tarık’ı ikna ediyor. Şantiyedeki işçiler ise Nazım’la Tarık’ın, sık sık görüşüp ortadan kaybolmaları dikkatlerini çekiyor. Nazım, Tarık ile Nehir’i sarılmış vaziyette yatakta görünce sinirden deliriyor. İkili kavga ederken Nehir onları görüyor. Nehir, gerçeği öğrenecek mi?

Salı Dizileri 2020

Nehir Gerçeği Öğrenecek Mi?

Baraj 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bir gün sonra gidecek olan Nehir’e Nazım, kahvaltılık götürüyor. Nehir, Nazım’dan kendisine Nehir demesini, ona da ağabey demek istediğini söylüyor. Bu duruma Nazım biraz bozulsa da Nehir’in ısrarıyla ikili kahvaltı yapıyor. Nehir, onun evdeki eşyaların yerini Tarık’tan daha iyi bilmesine çok şaşırıyor.

BARAJ 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, Tarık’tan bir gün daha bu oyuna devam edeceğini ondan sonra her şeyin normale döneceğini söylüyor. Tarık ise, rahat bir iş karşılığında Nehir’i şelaleye götürmeyi kabul ediyor. Onlar şelaleyi gezerken Nazım, geriden onları izliyor. Nazım, Nehir için kasabaya gidip bir kitap alıyor ve içine de bir not yazıyor.

Tarık ise, kadınların pahalı hediyelerden hoşlandığını söyleyince Nazım, onun dediğini yapıyor ve Tarık’ın beğendiği bir kolyeyi Nehir’e alıyor. İki hediyeyi de ona vermesini hangi hediyeyi daha çok beğeneceğini merak ediyor. Tarık, Nehir’e önce kolyeyi hediye ediyor. Sonra kitabı veriyor. Nehir, kitabı görünce hayatında aldığı en güzel hediye olduğunu söylüyor.

Ama Tarık, Nazım’a Nehir’in kolyeyi beğendiğini söylüyor. O gün hava yağışlı olunca gök gürültüsünden korkan Nehir, Tarık’ın yanında kalmasını istiyor. Nazım, Tarık’a dışarıda bekleyeceğini ve Nehir’e asla yaklaşmayacağını söylüyor. Nehir, gece korkup Tarık’dan yanında yatmasını istiyor. Nazım, şüphelenip gizlice içeri giriyor. Onları sarılmış bir vaziyette yatakta görüyor.

Daha önceden evli olan ve karısıyla başka bir adamı yatakta yakalamış olan Nazım’ın yaşadıkları aklına geliyor. Nehir’e eşyalarını toplamasını söyleyip Tarık’ı alıp götürüyor. İkili kavga ederken köpeğin peşinden giden Nehir, onları görüyor. Nazım’a, kendisinin neyi öğreneceğini soruyor.

Baraj 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir’le Tarık Aynı Yatakta!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler