Ana SayfaDizilerMucize Doktor 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Son Nefesindeki Babasını Affediyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Son Nefesindeki Babasını Affediyor!

Fox Tv’nin, izleyicileri ekranlara kilitleyen dizisi Mucize Doktor 29. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali’nin, babasının kalbi duruyor. Ama Ferman hoca onu geri hayata döndürünce Ali, onu kurtarmak için araştırma yapmaya başlıyor. Adil, Ferman ve Nazlı’yla konuşup zaten Tanju hocanın gözleri Ali’nin, üzerindeyken onu bu fikrinden vazgeçirmeleri gerektiğini söylüyor. Ali’ye konuşan Adil, onu vazgeçiriyor. Ali, son nefesindeki babasını affediyor ve o ölüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Son Nefesindeki Babasını Affediyor!

Mucize Doktor 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nazlı, Ali’nin toparlanması için elinden geleni yapıyor. Ali’nin babasının kalbi duruyor. Adil hoca ile Ferman, koşup onu hayata döndürüyor. İçeri alınmayan Ali, Nazlı’nın sesiyle kendisine geliyor ve babasının hayata döndüğünü öğreniyor. Ali, babasının kendisini kurtarmasını beklediğini düşünüp kendisini odasına kapatıp araştırma yapmaya başlıyor. Adil hoca, onun tekrar bir hata yapmaması için onu takip ediyor ve onun fazla vakti kalmadığını anlatıyor. Ali, Adil’in gerçek babası olmasını istediğini söylüyor.

MUCİZE DOKTOR 28. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye, kalbi iflas etmek üzere olan bir genç kadın hasta getiriliyor. Yemek yemeyen ve organları iflas etmek üzere olan hastayla ilgilenen Ali, kadının oğluna söylememesi gereken bir şeyi söylüyor. Bu sefer Ali’ye Ferman hoca patlıyor. Ali’ye, zaten Tanju’nun onun en ufak bir açığını aradığını, bu sefer onu kendisinin bile kurtaramayacağını söylüyor.

Ali, yinede kadının önce beyin sonra kalp ameliyatı olması gerektiğini iddia ediyor. En azından kadının karakteri değişeceğini ama hayatının kurtulacağını söylüyor. Aynen de öyle oluyor. Kadın ameliyattan çıktıktan sonra oğluna sarılıyor ama bir şey hissetmiyor. Damla, Ferman’ın baş asistanı olmak için elinden geleni yapıp, ona diğer asistanları gibi özel hayatlarıyla işini bir birine karıştırmayacağını ve güvenilir bir baş asistan olacağını ona söylüyor.

Onun amacını anlayan Ferman, onun işine bakmasını söylüyor. Hastaneye, şakağında büyük bir ezik iziyle yaşamak zorunda kalan genç hasta geliyor. Nazlı ile Damla, hastayla ilgileniyor. Hastanın yediği dayaklardan dolayı iç organları hasar görmüştür. Nazlı, hasta ameliyata alınırken Damla’ya o yara izini de yapabileceklerini söylüyor. Ameliyat sırasında Tanju, hoca hastanın estetik olmasına karşı çıkmıyor.

Ali, babasının odasına giriyor. O ölmek üzeredir. Ali’yi oğlu Ahmet, zannedip kendisini almaya geldiğini zannediyor. Ona, Ali’ye çok haksızlık ettiğini onun kendisini affetmesini istediğini söyleyip son nefesini veriyor. Ali’de, ona affettiğini söylüyor.

Mucize Doktor 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’den Babasına İnsanlık Dersi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler