Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Menekşe'nin Hamile Olduğunu Öğrenince...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Menekşe’nin Hamile Olduğunu Öğrenince Yıkılıyor!

Sefirin Kızı 15. yeni bölümüyle 30 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Menekşe’nin gerçek yüzünü gören Sancar. onu annesinin evine götürür. Akın’ın ortadan kaybolmasıyla Sancar’ın, ona kötü bir şey yapmasından korkan Nare, Gediz ile işbirliği yapıp onu engellemek için onu takip eder. Gediz ile Nare, Sancar’ın Akın’ı sakladığı yeri bulur. Nare. Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nare, Menekşe’nin hamile olduğunu Sancar’dan öğrenince yıkılıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Menekşe’nin Hamile Olduğunu Öğrenince Yıkılıyor!

Sefirin Kızı 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sancar, kendisini affeden Nare’ye Menekşe’nin hamile olduğunu söylüyor. Bunu duyan Nare, onun bir daha adını anmamak için Yusuf tövbesi ediyor ve ona tüm kapılarını kapatıyor.

İşte Sefirin Kızı 15. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Halise ile Menekşe, Nare ile Gediz’in fotoğraflarını herkese dağıtıp Sancar’ı ondan ayırmayı planlar. Ancak planları ters teper. Sancar, Menekşe’nin, abisine bilezik vaadinde bulunup kurdukları tuzağı gözleriyle görür. Herkesin içinde Sancar, Menekşe’yi evinden kovar. Nare ile Gediz, Menekşe’nin yaydığı görüntülerden sonra kaçmak yerine, Kavruk’un nişan törenine girip onlar tebrik eder.

Nare ile Gediz’in tek derdi ise, Sancar’ın katil olmamasıdır. Sancar, Menekxe’yi götürüp annesinin evine bırakır. Evde kalan Nare, Melek’e bir yalan uydurup karnının ağrıdığını söylemesini ister. Melek’in, karnı ağrıyınca Nare’de Sancar’ın evinde kalıp onu kontrol etmek ister. Sancar, Gediz’in kendisini takip edeceğini düşünüp, kendi arabasını Kavruk’a verir.

Gediz, saatlerce takip ettiği kişinin Sancar değil Kavruk olduğunu onun arabadan inmesiyle öğrenir. Sancar, Nare’nin babasıyla pazarlık yapıp kızının velayetini Nare’nin üzerine alır. Bu sırada, Akın’a doktor tutup onu tedavi ettirir. Sancar, mal varlığının bir kısmını kızı Melek’in üzerine yürütür. Onun amacı Akın’ı öldürdükten sonra kızının güzel bir hayat sürmesidir.

Sancar, Akın’ın tam öldürecekken önce Sancar  geliyor ve ona katil olursa, fotoğraflarda gördüğü gibi Nare’nin, ağlayan omuzu olup onun göz yaşınını sileceğini. hatta onunla evleneceğini söyler. Sancar’ı, bu konuşmada vazgeçiremez. Ama Nare’nin gelip kızını göstermesi, onun çok güzel bir çocuk olduğunu eğer Akın’ı öldürürse, onun çok çirkin bir kız  olacağını söyler. Sancar. dışarı çıkıp Melek’e sarılır ve onun çok güzel bir kız olduğunu ona söyler.

Sefirin Kızı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar’ı Katil Olmaktan Vazgeçiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler