Ana SayfaDizilerBaraj Dizisi Devam Mı Edecek Final Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Baraj Dizisi Devam Mı Edecek Final Mi Yapacak?

Fox Tv’nin yeni dizisi Baraj’ın son bölümünde; Nehir, bir gün daha şantiyede kalmaya karar verir. Nazım, bu oyunu oynamaya devam etmesi için Tarık’ı ikna eder. Şantiyedeki işçiler ise Nazım’la Tarık’ın, sık sık görüşüp ortadan kaybolmaları dikkatlerini çeker. Nazım, Tarık ile Nehir’i sarılmış vaziyette yatakta görünce sinirden delirir. İkili kavga ederken Nehir onları görür. Baraj dizisi devam mı edecek final mi yapacak? Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2020

Baraj Dizisi Devam Mı Edecek Final Mi Yapacak?

Fox Tv, dizi ile 13 bölümlük bir anlaşma yaptı. Yani dizinin mayıs ayının sonuna kadar sözleşmesi vardı. Virüs salgını nedeniyle dizi çekimlere ara verince tüm ekip İstanbul’a dönme kararı aldı. Dizinin çekimleri yapılamayınca dizinin sözleşmesi sezon sonuna kalmış oldu. Baraj dizisi mayıs ayında çekim yapabilirse dizi, haziran ayının ortalarında sezon finali yapmış olacak. Dizinin ülkemizin bulunduğu ortamda hangi bölüm final yapacağı henüz belli değil.

BARAJ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Tarık’tan bir gün daha bu oyuna devam edeceğini ondan sonra her şeyin normale döneceğini söyler. Tarık ise, rahat bir iş karşılığında Nehir’i şelaleye götürmeyi kabul eder. Onlar şelaleyi gezerken Nazım, geriden onları izler. Nazım, Nehir için kasabaya gidip bir kitap alır ve içine de bir not yazar.

Tarık ise, kadınların pahalı hediyelerden hoşlandığını söyleyince Nazım, onun dediğini yapar ve Tarık’ın beğendiği bir kolyeyi Nehir’e alır. İki hediyeyi de ona vermesini, hangi hediyeyi daha çok beğeneceğini merak eder. Tarık, Nehir’e önce kolyeyi hediye eder. Sonra kitabı verir. Nehir, kitabı görünce hayatında aldığı en güzel hediye olduğunu söyler.

Ama Tarık, Nazım’a Nehir’in kolyeyi beğendiğini söyler. O gün hava yağışlı olunca gök gürültüsünden korkan Nehir, Tarık’ın yanında kalmasını ister. Nazım, Tarık’a dışarıda bekleyeceğini ve Nehir’e asla yaklaşmamasını ister. Nehir, gece korkup Tarık’dan yanında yatmasını ister. Nazım, şüphelenip gizlice içeri girer. Onları sarılmış bir vaziyette yatakta görür.

Daha önceden evli olan ve karısıyla başka bir adamı yatakta yakalamış olan Nazım’ın yaşadıkları aklına gelir. Nehir’e eşyalarını toplamasını söyleyip Tarık’ı alıp götürür. İkili kavga ederken köpeğin peşinden giden Nehir, onları görür. Nazım’a, kendisinin neyi öğreneceğini sorar.

Baraj 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Gerçeği Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler