Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 39. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Şeniz Kendisiyle Birlikte Ceren'in De...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 39. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Şeniz Kendisiyle Birlikte Ceren’in De Sonunu Getiriyor!

Zalim İstanbul dizisi 38. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Agah, geçirdiği kalp krizinden kurtulamıyor ve hayatını kaybediyor. O zarfları Ceren’in dağıttığı ortaya çıkıyor. Ama Ceren, yinede valizini alıp köşkte yerleşiyor. Cenk, Agah’ın mezarı başında göz yaşı döküyor. Şeniz’i ise annelikten ret ediyor. Hastalığının ilerlediğini düşünen Cenk, Ceren ile evlenmeye razı geliyor. Ancak Şeniz, bu izin vermiyor. Şeniz, kendisiyle birlikte Ceren’in de sonunu getiriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şeniz Kendisiyle Birlikte Ceren’in De Sonunu Getiriyor!

Zalim İstanbul 39. bölüm final fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Para hırsı Ceren’in sonu oluyor. Ceren ile Şeniz’in ölümünden sonra konak boşaltılmış görünüyor.

İşte Zalim İstanbul final bölümü fragmanı….

https://youtu.be/yd_HUYFlroE

ZALİM İSTANBUL 38. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah’ın ölümüyle bütün köşk yasa boğuluyor. Cenk, biyolojik babası kim olursa olsun babasının Agah olduğunu söylüyor. Şeniz, ise tüm bu olayların sorumlusunu Ceren olarak görüyor. Onun köşke dönmesiyle iyice çileden çıkıyor. Bu arada Cenk, doktorundan hastalığının iyice ilerlediğini öğreniyor. Cemre’yi çok sevse de Nedim’e onu sevmediğini sadece ona nispet olsun diye sevmiş gibi davrandığını söylüyor.

Bunu duyan Cemre, Nedim’in peşinden gidip ona geldiğini ve onu çok sevdiğini itiraf ediyor. Ama Nedim, Cemre’ye arkasını dönüp gidiyor. Cenk’in doktoruna giden Nedim, Cenk’in durumunu öğrenince onun neden böyle davrandığını anlıyor. Ceren, Şeniz’in odasına kamera yerleştirip onun hasta numarası yaptığını ispat ediyor. Görüntüleri Cenk’e izletiyor.

Cenk, Ceren’le evlenmeyi kabul ediyor. Ceren, gelinlik provalarına başlıyor. Seher ise, valizlerini toplayıp Antakya’ya dönmek için hazırlanıyor. Ceren, onların gideceğini öğrenince üzülüyor. Cemre, nikahtan sonra gideceklerini söylüyor. Nikah hazırlıkları devam ederken Şeniz, Ceren’i öldürmenin yollarını arıyor.

Ceren balkondayken Şeniz bıçakla Ceren’in arkasından yaklaşıp ona saldırıyor. İkili boğuşurken Ceren, aşağı düşecekken Şeniz’in kolundan tutuyor ve ikisi de balkondan aşağı döşüyor. Ceren, son nefesini verirken kötü biri olmadığını söyleyip Umut’u ablası Cemre’ye emanet ettiğini söylüyor.

Zalim İstanbul final bölümüyle 22 haziran pazartesi günü Tanal D’de…

 Zalim İstanbul 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Agah’ın Ölümüyle Köşk İyice Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler