Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Kim Kimin Oğlu Sonuç DNA Testine...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Kim Kimin Oğlu Sonuç DNA Testine Kalıyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Gençliğim Eyvah, ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Büyük beğeni toplayan komedi dizisinin ilk bölümünde; Çavi, yıllar sonra babasını bulmak için arkadaşı Zola ile birlikte Türkiye’ye geliyor. Arif, gençlerle mahallede karşılaşıyor. Ellerindeki fotoğrafta kendisini ve Zekeriya’yı görünce fotoğrafı alıp gençlere başka adres tarif ediyor. İkili gençleri mahalleden uzaklaştırmak için türlü oyunlar oynasa da Zola’nın Azra’ya aşık olması işleri değiştiriyor. Gençliğim Eyvah dizisinin 2. bölüm fragmanı yayında. Kim kimin oğlu sonuç DNA testine kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Kim Kimin Oğlu Sonuç DNA Testine Kalıyor!

Gençliğim Eyvah dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Arif, Zekeriya ile birlikte gençlerden örnek alıp DNA testi yaptırmak için harekete geçiyorlar. İki düşman arkadaş kader birliği yapıp birlikte hareket ediyorlar. Ama Zekeriya’nın karısı durumu öğreniyor. Bakalım Arif ile Zekeriya, bu işin içinden nasıl sıyrılacak?

İşte Gençliğim Eyvah 2. bölüm 1. fragmanı…..

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İtalya’da yaşayan işsiz güçsüz Çavi, elindeki bir fotoğrafla babasını bulmak için Türkiye’ye gitmeye karar veriyor. Büyük bir restorandın şefi olan Zola ise arkadaşını yalnız bırakmayıp onunla birlikte Türkiye’ye geliyor. İki genç ellerindeki fotoğrafla iki düşman komşu kebapçı olan Zekeriya ile Arif’in yaşadığı mahalleye gidiyor.

Arif, gençlerin elindeki kendi fotoğrafları olduğunu görünce fotoğrafı alıp onları başka bir adrese gönderiyor. Veysi ise gençleri görüp onları restorandlarına götürüyor. Arif ise, düşmanda olsa Zekeriya’yı bulup durumu anlatıyor. İkili tutuşmaya başlıyor. Bu olay duyulursa evlilikleri biteceği için Arif ile Zekeriya bir plan yapıp Çavi’ye babasının öldüğünü söylüyorlar.

Zekeriya, hemen bir mezar taşı yaptırıp üzerine kendi adını yazdırıyor. Bu arada da Arif, Çavi ile Zola’yı mezara götürüyor. Mezarın ise, bir mafya babasına ait olduğu ortaya çıkıyor. Silahlar çekilince Çavi ile Zola, Arif’in kendilerini kandırdığını anlıyor. Zola, Zekeriya’nın kızı Azra’ya görür görmez aşık oluyor.

Arif’in oğlu Ahmet’te Azra’ya aşıktır ve çapkınlık yaptığı için yeni terk edilmiştir. Zola, Azra’ya yakın olmak için Zekeriya’dan iş istiyor. Önce onun bu işi beceremeyeceğini zanneden Azra, Zola’nın hazırladığı mezeleri görünce şoke oluyor. Çavi, Ahmet’in Azra’ya aşık olduğunu öğrenip durumu Zola’ya anlatıyor. Zekeriya ile Arif, bir an evvel gençleri mahalleden göndermenin yollarını aramaya başlıyorlar.

Gençliğim Eyvah Dizisinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler