Ana SayfaDizilerSurvivor 18. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim...

İlgili Postlar

Survivor 18. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2020 son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’da iletişim oyunu oynandı. Kazanan takım yakınlarının kendilerine gönderdiği videoları seyretti. Duygusal anların yaşandığı iletişim ödülünden sonra eleme konseyi toplandı. İki dokunulmazlığı da kaybeden mavi takım, SMS oylarının sonucunu heyecanla beklemeye koyuldu. Survivor 18. hafta iletişim oyununu hangi takım kazandı? Haftanın elenen yarışmacısı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 18. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın iletişim oyununda her iki takımda ödülü kazanmak için parkurlarda ter döktüler. Neredeyse başa baş geçen mücadelede oyunu kazanan Mavi takım oldu. İletişim ödülü için yerlerini alan yarışmacılar yakınlarının kendilerine gönderdiği videoları seyredip duygulandılar. Özellikle Yasin’e Mehmet şefin, videosuyla destek vermesi yarışmacıyı çok duygulandırdı. Bu hafta mavi takımdan Elif hariç diğer yarışmacılar eleme potasına düştü. Yani, Yasin, Ardahan, Sercan ve Evrim.

Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen eleme konseyi toplandı. SMS oylarıyla belirlenen eleme gecesinde en çok oyu alan ve elenmekten kurtulan yarışmacı Yasin oldu. Yasin, Survivor’ın 18. haftasını SMS’lerde birinci olarak dokunulmazlığı elde etti ve elenmekten kurtuldu. Acun Ilıcalı, Mavi takımdan Evrim, Ardahan ve Sercan arasında SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacı adaya veda edeceğini açıkladı.

Konseyde büyük bir sessizlik sürerken Acun Ilıcalı, elenen yarışmacının Ardahan olduğunu açıkladı. Ardahan, Survivor’ın 18. haftasında elenen yarışmacı oldu. Acun Ilıcalı, sözü Ardahan‘a verdi. Çeyrek finale kadar gelip son hafta elenen yarışmacı üzgün olduğunu dile getirdi ve arkadaşlarına veda edip adadan ayrıldı.

SURVİVOR’IN ÇEYREK FİNALİNDE KİMLER VAR?

Ardahan’ın elenmesiyle geriye 8 yarışmacı kaldı ve bu sekiz yarışmacı çeyrek finale isimlerini yazdırmış oldu. Barış, Cemal Can, Nisa, Berkan, Yasin, Evrim, Sercan ve Elif, Survivor 2020’nin çeyrek finaline kalan yarışmacıları oldu. Birbirinden başarılı sekiz yarışmacı aynı şekilde dörderli olarak dört hafta daha yarışacak ve büyük finale sadece dört yarışmacı kalacak.

Survivor 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler