Ana SayfaDizilerSurvivor 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İkinci Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarında en çok izlenen yarışma programı Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Survivor’un dünkü bölümünde birinci dokunulmazlığı Kırmızı takım almıştı ve mavi takım kaptanı olan Ardahan’ın ismi eleme adayı olarak yazılmıştı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda adeta nefesler tutuldu. Evrim, oyun sırasında ufak bir sakatlık yaşadı. Survivor 18. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Barış Murat Yağcı Survivor Tarihinde Bir İlki Yaşattı!

Survivor 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takım dokunulmazlığı alabilmek ve çeyrek finale gidebilmek için var güçleriyle parkurlarda ter döktüler. Dokunulmazlık oyunu, ilk dokunulmazlık oyunundan farkı yoktu. İzleyiciler resmen ekrana kilitlendi. Önce Kırmızı takım ile Mavi takım arasında çok puan farkı varken birden ara kapandı.

İzleyiciler bir önceki dokunulmazlık oyunu gibi takımların tam berabere kalacaklarını düşünürken skor 9’a 8 iken Evrim ile Berkan, karşı karşıya geldi ve Berkan oyunu alacak 10’a 8’lik skorla takımına dokunulmazlığı kazandırdı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da Kırmızı takım kazandı. Haftanın iki dokunulmazlığını da alan Kırmızı takım, eleme adayı çıkarmamanın mutluluğunu yaşadı.

Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Ada konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, oyunun çok çekişmeli geçtiğinden bahsedip Survivor tarihinde böyle bir karşılaşmaya bir kaç kez rastladığını dile getirdi. Elif’in sağlık durumu hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, yarışmacının sağlık durumunun iyi olduğunu ve yarışmaya devam edeceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, bu hafta ikinci eleme adayı belirlenmesi için oy kullanılmayacağını, Elif’in dokunulmazlığı olduğunu ve takım yarışmacıların hepsinin eleme adayı olduğunu açıkladı. Yani, ilk eleme adayı olan Ardahan’dan sonra Evrim, Yasin ve Sercan’ın da eleme adayı olduklarını söyledi. Salı günü yapılacak iletişim oyunundan sonra eleme konseyinde SMS oylarının sonucuna göre, bu dört yarışmacıdan biri adaya veda edecek.

Böylelikle geriye 8 yarışmacı kalacak ve bu yarışmacılar çeyrek finale adlarını yazdırmış olacak. Survivor 2020’nin 18. haftasında elenerek adaya kim veda edecek?

Survivor 18. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler