Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Dizisinin Final Bölümü Ne Zaman?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Dizisinin Final Bölümü Ne Zaman?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 38. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah’ın kalbi öğrendiği gerçeğe dayanamaz ve hayatını kaybeder. Cenk, babası olmadığını öğrendiği Agah’ın mezarı başında gözyaşı döker. DNA testinin bir kağıt parçası olduğunu söyleyen Cenk, babasının Agah, kendisininde onun oğlu olduğunu söyleyip köşkte hakimiyetini ilan eder. Ceren, gelinlik giyip Cenk’le evlenmeyi hayal eder. Ama Şeniz, ondan intikam almak için fırsat kollar. Sevilen dizi ne yazık ki final yapıyor. Zalim İstanbul dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Zalim İstanbul Dizisinin Final Bölümü Ne Zaman?

Zalim İstanbul dizisi 39. final bölümüyle 22 haziran pazartesi günü son kez ekrana gelecek. Dizinin final yapacağı aylar öncesinden duyurulmuştu. Aslında dizinin konusu ve oyuncu kadrosu oldukça iyiydi. Dizideki bir kaç karakter izleyici tarafından beğenilmedi. Yayın günü dolayısıyla karşısına reytingleri yüksek dizilerde çıkınca, dizi ekranlarda fazla tutunamadı. Zalim İstanbul bu akşam 38. bölümüyle ekrana gelecek ve haftaya final bölümüyle yayın hayatına son verecek.

İşte Zalim İstanbul 38. bölüm 2. fragmanı…

ZALİM İSTANBUL 37. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, Ceren’in bebeğini para karşılığı daha doğmadan sattığının belgesini ortaya çıkardıktan sonra onu köşkten kovar. Yaka paça dışarı atılan Ceren, Nedim’den boşanırken aldığı eve yerleşir. Ama gözü hala köşktedir. Seher, Agah’a sert çıkar. Ona bir ananın evladından ayrılmayacağını söyler. Agah’ta kızının bebeğini para karşılığı sattığını söyleyince Seher, susmak zorunda kalır.

Nedim, Cemre’ye aşkını ilan edip onu hep bekleyeceğini söyler. Cemre, Nedim’i çok sevse de onunla konuşmayı ret eder. Ceren, elindeki son kozu kullanmak için harekete geçer ve babaannesini DNA testi sonucunu almak için köşke gönderir. Cemre, babaannesiyle Ceren’in ne işler karıştırdığını anlıyor ve peşine düşer.

Ceren’in evini öğrenen Cemre, yapmak istediği şeyi yapmaması için kardeşini uyarır. O ise, çocuğu gelirse Nedim ile Cenk’in kardeş olduklarını açıklamayacağını söyler. Köşkteki daveti fırsat bilen Cemre, bebeği kaçırıp Ceren’e götürmeye çalışırken yakalanır. Ceren ise, tüm davetlilere DNA testinin olduğu zarfı dağıttırır.

Bu arada Şeniz, aslında yürüyor ama tekerlekli sandalyeye mahkummuş gibi davranmaya  devam eder. Zarflar dağıtılır ve tüm davetliler Nedim ile Cenk’in kardeş olduklarını öğrenir. Cenk’le Damla’da bu gerçeği öğrenir. Davet için hazırlanan Agah. kendisine gelen zarfı açar ve kalbi sıkışıp yere yığılır. Şeniz, onu görse de müdahale etmez.

Zalim İstanbul 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Agah’ın Ölümüyle Köşk İyice Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler