Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı Yarışmacıların Hayat Hikayelerini Dinledi! Cemal Can Gözyaşlarına Boğuldu!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Yarışmacıların Hayat Hikayelerini Dinledi! Cemal Can Gözyaşlarına Boğuldu!

Survivor 2020’de, salı günü yapılan eleme konseyinde Ardahan’ın elenmesinden sonra, geriye kalan 8 yarışmacı çeyrek finale kalmış oldu. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’ın son bölümünde, Acun Ilıcalı ada konseyinde çeyrek finale kalan yarışmacılara tek tek, birbirleri hakkındaki düşünceleri sordu. Ortaya ilginç yorumlar çıktığı ada konseyinde, duygusal anlarda yaşandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıların hayat hikayelerini dinledi. Cemal Can gözyaşlarına boğuldu.

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Acun Ilıcalı Yarışmacıların Hayat Hikayelerini Dinledi!

Yarışmanın son bölümünde çeyrek finale kalan yarışmacılar kaptanlık oyunu için mücadele etti ve Elif, oyunun ilk kazanan kaptanı oldu. Diğer takım kaptanı ise Yasin oldu. Takımlar kuruldu ve haftanın ilk erzak ödülü kazanan takım Elif’in takımı olan kırmızı takım kazandı. Ada konseyinde Acun Ilıcalı, çeyrek finalde, ilk gün 8 yarışmacı yarışacağını, bir yarışmacının birinci çıkacağını, o birinci olan yarışmacının bir aday söyleyeceğini, sonra tekrar yarışmacıların yarışacağını, o gün birinci olan yarışmacının dokunulmazlık kazanacağını, bir sonraki gün ise, altı kişinin yarıştığı oyunda bir aday daha çıkacağını ve elemenin salı günü olacağını söyledi.

Cemal Can Gözyaşlarına Boğuldu!

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, yarışmacılardan hayatlarının dönüm noktalarını anlatmalarını istedi. Cemal Can’a söz geldiğinde, hayatının bir döneminde tanıdığı insanlarla yıllar içinde görüşmeyi kestiğini ve bundan çok pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Konuşmakta zorlanan ve gözyaşlarına boğulan Cemal Can, duygularını anlatmakta zorluk çekti. Nisa ise Cemal Can’a destek olmaya çalıştı.

BARIŞ CEMAL CAN VE BERKAN İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Survivor 2020’nin en favori yarışmacılarından Barış, Berkan’ın ilk geldiğinde enerjisinin fazla olduğunu. geceleri sürekli bağırıp çağırdığını,  onun yüzünden geceleri uyuyamadığını ama ikiz kardeşini bulduğunu, onun söylediğine kendisinin imza atacağını ve de kendisinin söylediğine de onun imzasını atacağını söyledi. Cemal Can için ise, onun süper kahraman olduğunu, vicdanı. karakteri ve iyi niyetinden kimsenin şüphesi olmayacağını ve onun bu efendi duruşuyla her şeyin en iyisini hak ettiğini söyledi.

BERKAN KONUŞURKEN EVRİM SIRTINI DÖNDÜ!

Söz Berkan’a geldi ve Cemal Can için övgüler yağdırdı. Berkan, Evrim hakkındaki düşüncesini anlattı. O sırada Evrim, konseye sırtını dönerek çok konuşulacak ilginç bir tavırda bulundu.

Survivor 19. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler