Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi Dizisini Özleyenlere Müjde! Dizi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi Dizisini Özleyenlere Müjde! Dizi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanacak?

Fox Tv ekranında 2019 yılının mart ayında ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan Bir Aile Hikayesi dizisi, izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Ama ne yazık ki kanal, reyting yüzünden 18. bölümde dizinin final yapmasına karar almıştı. İnsanların içini rahatlatan bir aile dizinin böyle erken final yapması izleyicileri üzmüştü. Bir Aile Hikayesi dizisini özleyenlere müjde. Sevilen dizi ilk bölümüyle dün akşam yayınlanmaya başladı. Dizi hangi gün saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde….

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

Dizi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanacak?

Bir Aile Hikayesi dizisi ilk bölümüyle dün akşam Fox Tv ekranında saat 22:30’da izleyicileriyle tekrar buluştu. Dizi, daha önce cumartesi günleri yayınlanıyordu ve maalesef bir çok dizi gibi o da reyting kurbanı olmuştu. Dizinin yeniden yayınlanması izleyicileri çok mutlu etti. 90’lı yıllarla günümüzü harmanlayan dizi perşembe günleri tekrarları ile ekrana gelecek.

BİR AİLE HİKAYESİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Üçüz çocuklarına hamile olan Reyhan, Cem’in 35. doğum gününde doğum sancıları tutar. Hastanede kaldırılan Reyhan’ın riskli bir doğum yaşayacağı doktoru tarafından anlatılmaya çalışsa da Cem, doktoru dinlemez ve her şey çok iyi olacağını düşünür. Doğumda bir terslik olur ve doktor Reyhan’ı ameliyata alır. Cem, dışarıda heyecanla üçüzlerini kucağına alacağını beklerken, doktor iki çocuğu olduğunu üçüncü bebeği kaybettiklerini söyler.

BESTE KİLOLARI İLE BAŞI DERTTE!

Beste, ikiz kardeşi Berk ile birlikte yaşar. Çocukluğundan beri kilolarıyla başı dertte olan Beste, internetten tanıştığı biri ile buluşmaya gider. Ama Beste’nin beklediği kişi son anda vazgeçip kapıdan geri döner. Ekildiğini düşünen Beste çok üzülür. Bunu gören pastahane sahibi dayanamayıp yanına gidip onunla konuşur. Hatta ikili birlikte yemeğe çıkar.

BERK HAYATINA FARKLI BİR YÖN VERMEK İSTİYOR!

Berk yıllardır bir gofret markasının reklam yüzüdür ve artık o işi yapmak istemez. Kimse onun ismini bile bilmiyorken, sette çıkardığı kavga yüzünden artık herkes onu tanır.

MAHUR BİYOLOJİK BABASINI BULUR!

Aslında evlatlık olan Mahur’da 35. yaş gününde uzun zamandır aradığı biyolojik babasını bulur ve onun karşısına çıkar. Babasına, 35 yıl önce kendisini neden cami avlusuna bıraktığını sorar. Şakir ise, Reyhan’a verdiği sözü bozmaz ve hiçbir şey hatırlamadığını söyler. Mahur, dayanamayıp babasını evine götürüp eşi ve kızıyla tanıştırır.

Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cem’in Ani Ölümü Aileyi Perişan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler