Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Ekibi Veda Pozu Verdi!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Ekibi Veda Pozu Verdi!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 39. son bölümüyle ne yazık ki final yapıyor. Dizi final bölümüyle 22 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Aslında dizi, konusu olmasına rağmen final yaptı. Dizinin final yapmasının sebepleri arasında izleyicinin sevmediği bir kaç karakterin olması reytingleri düşürdü. Fikret Kuşkan gibi bir usta oyuncunun yer alması bile dizinin final yapmasını engelleyemedi. Usta oyuncu dizinin final yapmasına iki bölüm kala dizide sağlık problemleri nedeniyle yer alamayacağını açıkladı. Zalim İstanbul ekibi veda pozu verdi.

Pazartesi Dizileri 2020

Zalim İstanbul Ekibi Veda Pozu Verdi!

Zalim İstanbul dizisinin finali Agah’ın ölümü hariç tam da izleyicilerin istediği gibi olacak. Dizi ekibi veda pozu verdi. Paylaşılan fotoğrafta, Fikret Kuşkan’ın olmadığı gözlerden kaçmadı.

ZALİM İSTANBUL 38. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Agah’ın ölümüyle bütün köşk yasa boğulur. Cenk, biyolojik babası kim olursa olsun babasının Agah olduğunu söyler. Şeniz, ise tüm bu olayların sorumlusunu Ceren olarak görür. Onun köşke dönmesiyle iyice çileden çıkar. Bu arada Cenk, doktorundan hastalığının iyice ilerlediğini öğrenir. Cemre’yi çok sevse de Nedim’e onu sevmediğini sadece ona nispet olsun diye sevmiş gibi davrandığını söyler.

Bunu duyan Cemre, Nedim’in peşinden gidip ona geldiğini ve onu çok sevdiğini itiraf eder. Ama Nedim, Cemre’ye arkasını dönüp gider. Cenk’in doktoruna giden Nedim, Cenk’in durumunu öğrenince onun neden böyle davrandığını anlar. Ceren, Şeniz’in odasına kamera yerleştirip onun hasta numarası yaptığını ispat eder. Görüntüleri Cenk’e izletir.

Cenk, Ceren’le evlenmeyi kabul eder. Ceren, gelinlik provaları yapmaya başlar. Seher ise, çocuklarıyla birlikte valizlerini toplayıp Antakya’ya dönmek için hazırlanır. Ceren, onların gideceğini öğrenince üzülür. Cemre, ona nikahtan sonra gideceklerini söyler. Nikah hazırlıkları devam ederken Şeniz, Ceren’i öldürmenin yollarını arar.

Ceren balkondayken Şeniz bıçakla Ceren’in arkasından yaklaşıp ona saldırır. İkili boğuşurken Ceren, aşağı düşecekken Şeniz’in kolundan tutar ve ikisi de balkondan aşağı döşer. Ceren, son nefesini verirken kötü biri olmadığını söyleyip Umut’u ablası Cemre’ye emanet ettiğini söyler.

Zalim İstanbul 39. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Şeniz Kendisiyle Birlikte Ceren’in De Sonunu Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler