Ana SayfaDizilerSurvivor 19. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? SMS Oylamasının Birincisi Kim...

İlgili Postlar

Survivor 19. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? SMS Oylamasının Birincisi Kim Oldu?

Survivor 2020’nin dün akşam ki bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Oyun başlamadan önce yarışmacılar ödülün ne olduğunu öğrendi. Her iki takımda büyük ödül oyununu alabilmek için parkurlarla ter döktüler. Avantaj oyununu kırmızı takım kazandı ve eşleşmelerini yapıldı. Survivor 19. hafta ödül oyununu hangi takım kazandı? SMS oylamasının birincisi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 19. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Kazanan takımın özel bir jetle alınıp Dominik’in kuzeyinde yer alan Cabarete’ye gideceği, lüks bir katamaranda düzenlenen partiye katıldıktan sonra eve dönüp muhteşem bir yemek yiyecekleri ödülü almak için her iki takımda parkurlarda kıyasıya mücadele verdi. Zor bir parkuru geçtikten sonra frizbi ile beş sembolü devirmek zorunda kalan yarışmacılar oldukça zorlandı.

Oyunda skor bir ara eşitlendi ve 9-9 oldu. Sonuç bayrak yarışına kaldı. Mavi takımdan Barış ile Yasin’in, kırmızı takımdan Berkan ile Sercan çıktığı son oyunda Sercan’ın atışıyla skor 10’a 9 oldu ve haftanın ödül oyununu kazanan Kırmızı takım oldu.

EVRİM’DEN OLAY SÖZLER!

Sercan ile Barış mücadelesi sırasında Barış dengesini kaybedip yere düştü. Ufak bir sakatlık yaşayan Barış’a doktor müdahale etti. Barış, yerde kıvranırken Evrim’in, onun atış çizgisini geçtiğini söylemesine Yasin dayanamadı. Evrim’e, Barış sakat bir şekilde yerde yatıyor sen çizginin derdindesin diyerek sert çıktı.

SMS Oylamasının Birincisi Kim Oldu?

Ödülü kazanan kırmızı takımdan, Berkan, Elif, Sercan ve Evrim oyunun hemen ardından hava alanına götürüldü. Onları bekleyen özel jete binen yarışmacılar Dominik’in kuzeyinde yer alan Cabarete’ye götürüldü ve lüks bir katamaranda düzenlenen partide doyasıya eğlendi. Daha sonra yarışmacılar lüks bir evde mükellef yemek yediler.

Büyük finale az bir zaman kala Acun Ilıcalı, oylama sisteminin değiştiğini, bundan sonra SMS oylaması sonucuna göre eleme yapılacağını ve o büyük oylamanın yapıldığını birincinin belli olduğunu söyledi. Acun Ilıcalı; ‘Çok büyük bir oylama yapıldı ve şu anda sıralama belli. Bu akşam aday olan yarışmacımız, daha sonra birinci olarak kendisine rakip de seçebilme şansına sahip olacak.’ ifade etti.

Survivor 19. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler