Ana SayfaDizilerSurvivor 19. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

İlgili Postlar

Survivor 19. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

Survivor 2020 mücadelesi, 18 haftayı daha geride bıraktı. Yarışmanın son bölümünde, çeyrek finale kalan 8 yarışmacı, haftanın ilk kaptanı olabilmek için mücadele verdi. Oyun sonrasında mavi ve kırmızı takım yarışmacıları belirlendi. Takımlar erzak ödülü için karşı karşıya geldi. Survivor 19. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Erzak ödülünü hangi takım aldı? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 19. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Salı günü yapılan eleme konseyinde Ardahan’ın elenmesinden sonra geriye kalan 8 yarışmacı çeyrek finale isimlerini yazdırmış oldu. Erzak ödülü öncesinde yarışmacılar kaptanlık mücadelesi verdi. Başa baş geçen mücadelede Yasin ile Elif, kaptanlık için kıyasıya yarıştı. Kaptanlık oyununu Elif kazandı. Elif, Kırmızı takım kaptanı olmayı tercih etti. Yasin ise, Mavi takım kaptanı oldu.

ELİF KIRMIZI TAKIMA HANGİ YARIŞMACILARI SEÇTİ?

Kırmızı takım kaptanı Elif, seçtiği yarışmacılar Sercan, Berkan ve Evrim oldu.

Mavi takım kaptanı Yasin, seçtiği yarışmacılar ise Cemal Can, Nisa, Barış oldu.

Oyuncu seçiminde Yasin, Cemal Can’ı alında Elif, büyük bir jest yaparak Nisa’yı kırmızı takıma bıraktı. Elif, çok iyi arkadaş olan Cemal Can ile Nisa’yı ayırmak istemediğini söyledi. Böylece takımlar belirlenmiş oldu. Berkan ile Evrim’in arasının bozuk olması önce Elif’i huzursuz etti. Ama iki yarışmacı aralarında konuşup profesyonel davranmaları konusunda anlaştılar.

Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

Bu haftanın erzak ödülünü duyan Yasin, çok sevindi, Eğer erzakları kazandıkları takdirde takım arkadaşlarına enfes yemekler yapabileceğini düşündü. Baklagil ağırlıklı erzak ödülünü alabilmek için her iki takımda var güçleriyle yarıştılar. Mavi takım yarışı 4’e 0 skorla önde giderken, Kırmızı takım büyük bir atak yaptı ve arayı kapattı. Erzak ödülünü Kırmızı takım kazandı. Böylelikle Kırmızı takım bir haftalık erzağını almış oldu.

Ada konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, yarışmacılara çeyrek finalde olduklarını ve bundan sonra elemelerin SMS oylarına göre olacağını açıkladı. Yani kimse takımından bir yarışmacının ismini yazmak durumunda kalmayacak. Survivor’ın bu akşamki bölümünde takımlar büyük ödülü almak için yarışacak.

 Survivor 18. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler