Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra'ya Görücü Geleceğini Öğrenen Zola...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra’ya Görücü Geleceğini Öğrenen Zola Tutuşuyor!

Atv’nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah 2. bölümüyle 22 Haziran Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif, Zekeriya ile birlikte Zola ile Çavi’den DNA örneği alıp test yaptırmak için harekete geçiyorlar. İki düşman arkadaş kader birliği yapıp birlikte hareket etmek durumunda kalınca çevresindekiler onların bir işler çevirdiğini anlıyor. Zekeriya’nın karısı durumu öğrenince olanlar oluyor. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Azra’ya görücü geleceğini öğrenen Zola tutuşuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Azra’ya Görücü Geleceğini Öğrenen Zola Tutuşuyor!

Gençliğim Eyvah dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zola, arkadaşına yardım etmek için Türkiye’ye geliyor. Ama Azra’ya görür görmez aşık oluyor. İkili birlikte mutfakta çok güzel vakit geçiriyor. Hatta birlikte sinemaya bile gidiyorlar. Kendisine görücü geleceğini öğrenen Azra, görücülerin karşısına beğenilmemek için farklı bir şekilde çıkıyor. Zola ise, sevdiği kızın evlenip gitmemesi için elinden geleni yapıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 2. bölüm 2. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

İtalya’da yaşayan işsiz güçsüz Çavi, elindeki bir fotoğrafla babasını bulmak için Türkiye’ye gitmeye karar verir. Büyük bir restorandın şefi olan Zola ise arkadaşını yalnız bırakmayıp onunla birlikte Türkiye’ye gelir. İki genç ellerindeki fotoğrafla iki düşman komşu kebapçı olan Zekeriya ile Arif’in yaşadığı mahalleye gider.

Arif, gençlerin elindeki kendi fotoğrafları olduğunu görünce fotoğrafı alıp onları başka bir adrese gönderir. Veysi ise gençleri görüp onları restorandlarına götürür. Arif ise, düşmanda olsa Zekeriya’yı bulup durumu anlatır. İkili tutuşmaya başlar. Bu olay duyulursa evlilikleri biteceği için Arif ile Zekeriya bir plan yapıp Çavi’ye babasının öldüğünü söyler.

Zekeriya, hemen bir mezar taşı yaptırıp üzerine kendi adını yazdırır. Bu arada da Arif, Çavi ile Zola’yı mezara götürür. Mezarın ise, bir mafya babasına ait olduğu ortaya çıkar. Silahlar çekilince Çavi ile Zola, Arif’in kendilerini kandırdığını anlar. Zola, Zekeriya’nın kızı Azra’ya görür görmez aşık olur.

Arif’in oğlu Ahmet’te Azra’ya aşıktır ve çapkınlık yaptığı için yeni terk edilmiştir. Zola, Azra’ya yakın olmak için Zekeriya’dan iş ister. Önce onun bu işi beceremeyeceğini zanneden Azra, Zola’nın hazırladığı mezeleri görünce şoke olur. Çavi, Ahmet’in Azra’ya aşık olduğunu öğrenip durumu Zola’ya anlatır. Zekeriya ile Arif, bir an evvel gençleri mahalleden göndermenin yollarını aramaya başlar.

 Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Kim Kimin Oğlu Sonuç DNA Testine Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler