Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda'da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Tv 8’in büyük beden yarışmacıların sitillerini yarıştığı Doya Doya Moda’da eleme heyecanı yaşandı. Bir hafta boyunca rakiplerinden daha şık olup haftanın birincisi olmak isteyen yarışmacılar, cuma gününde hem kolyeyi alabilmek hemde elenmemek için yarıştı. Haftanın son gününde yarışmacılar, yarışmanın jüri üyelerini canlandırdılar. Doya Doya Moda’da bu hafta kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde….

Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda’da, bir hafta boyunca şıklıklarıyla yarışan yarışmacılar haftanın finalinde kolyeyi alabilmek için yarıştılar. Haftanın finalinin konseptinde yarışmacılar jüri üyelerini canlandırdılar. Hatta jüri üyelerinin koltuklarına geçip onlar gibi yarışmacıları eleştirdiler. Jüri üyeleri, yarışmacıların yerine geçip onlardan eleştiri bile aldılar. Bu durumda hem yarışmacılar, hem jüri üyeleri ve de ekranları başındaki izleyiciler çok eylendi.

Yarışmacılardan kim hangi jüri üyesini canlandırdı;

Emel, Uğurkan Erez’i,

Betül, Seray Sever‘i,

Su, Gülşah Saraçoğlu’nu,

Sündüz, Kemal Doğulu‘yu,

Hanzade, Gülşah Saraçoğlu‘nu,

Gamze, Kemal Doğulu’yu,

Büşra, Uğurtan Erez’i, canlandırdı. Hatta yarışmacılar onların yerine geçip diğer yarışmacılara yorum bile yaptılar.

Çok eğlenceli bir gün geçiren yarışmacılar günün finalinde jürilerden toplamda şu puanları aldılar;

Su, toplamda 37 puan aldı.

Gamze, 40 tam puan aldı.

Betül, 37 puan aldı.

Emel, 40 tam puan aldı.

Hanzade, 40 tam puan aldı.

Sündüz, 40 tam puan aldı.

Büşra, 28 puan aldı.

Haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı kolyeyi kazanmaya hak kazandı. Henüz bir kolyesi olan Hanzede, haftanın birincisi oldu ve ikinci kolyesini almaya hak kazandı. Haftalardır ikinci kolyesini almak için uğraşan Hanzade, haftanın son günündeki performansında başarılı olunca kolyenin de sahibi oldu.

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi?

Haftanın final gününde puan durumu böyle, Yarışmacıların hafta içi aldıkları puanları ekleyen jüriler eleme potasına düşen üç yarışmacıyı açıkladı. Bunlar Su, Gamze ve Büşra oldu. Üç yarışmacı arasında en az oyu alan Büşra oldu. Büşra, elendiğini duyduktan sonra çok üzüldü. Büşra, arkadaşlarına veda ederek yarışmaya veda etti.

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler