Ana SayfaDizilerSurvivor 19. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

Survivor 19. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020’nin dün akşam yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Rekabetin üst düzeye çıktığı, parkurların ise giderek zorlaştığı oyunda her iki takımda var güçleriyle mücadele verdi. Özellikle sembol oyununda Sercan ile Cemal Can arasında müthiş bir rekabet yaşandı. Survivor 19. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 19. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da büyük finale sayılı günler kala heyecanda giderek yükseliyor. Artık SMS oylarında en yüksek oyu alan yarışmacı elenmesini istediği bir yarışmacının ismini verecek. Acun Ilıcalı, bir önceki bölümde SMS sonuçlarının belli olduğunu ama dokunulmazlık oyunundan sonca açıklayacağını söylemişti.

Nefeslerin tutulduğu dokunulmazlık oyununda Sercan ile Cemal Can mücadelesi izleyicileri ekrana kilitledi. 2’de 2 yaparak dokunulmazlığı alan isim Cemal Can oldu. Parkurların tozunu alan başarılı yarışmacı Cemal Can, ada konseyinde elenmesini istediği bir yarışmacının ismini vermeye hak kazandı.

Dokunulmazlık öncesi Yasin, eğer dokunulmazlığı alırsa Evrim’in adını vereceğini. Çünkü onun Survivor’da çok kaldığını söyledi. Berkan ve Barış’la da arası bozuk olan Evrim’in ismi halükarda yazılacak gibi görünüyor.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 19. hafta dokunulmazlık oyununda parkurlarda müthiş bir başarı gösteren Cemal Can, 2’de 2 yaparak dokunulmazlığın sahibi oldu. Ada konseyi toplandı. Herkes Cemal Can’ın kimin ismini vereceğini az çok tahmin ediyordu. Cemal Can, eleme adayı olarak Evrim’i gösterdi.

EVRİM HAFTANIN İLK ELEME ADAYI OLDU!

Evrim kendi isminin yazılmasında sonra söz aldı. Cemal Can’a olan duygularını açıklayan Evrim, adının yazıldığına hiç şaşırmadığını ve bundan sonra çıkacak iki eleme adayını beklediğini söyledi.

Survivor’un bu akşam ki bölümünde 19. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Oyun sonrasında dokunulmazlığı alan yarışmacı eleme adayı olarak bir yarışmacının ismini verecek. Salı günü eleme konseyinde yapılacak konseyde ise bir yarışmacının daha Survivor hayali sona erecek. Bakalım bu hafta kim elenecek?

Survivor 19. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? SMS Oylamasının Birincisi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler