Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 39. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Sonunda Aşıklar Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 39. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Sonunda Aşıklar Kavuşuyor!

Kanal D’nin yayın hayatına geçtiğimiz sene başlayan ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul 39. son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde; Agah’tan sonra, Şeniz ile Ceren’de hayatını kaybediyor. Damla annesinin ölümüyle iyice yıkılıyor. Cenk ise, annesine kırgın da olsa onun ölümüne çok üzülüyor. Seher, kızının ölümünün suçlusu olarak kayın validesini görüyor. O da Cemre’nin babasının başkasını olduğunu söylüyor. Dizinin final bölümü mutlu sonla bitiyor. Sonunda aşıklar kavuşuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sonunda Aşıklar Kavuşuyor!

Şeniz, Ceren’i öldürmek isterken kendisi de balkondan düşüp feci bir şekilde can vermiştir. Ceren ölmeden önce çocuğunu Cemre’ye emanet eder. Cenazeler kaldırıldıktan sonra Seher, öfkesini kayın validesine kusar. O da Cemre’nin babasının başkası olduğunu söyler. Çok hasta olan Cenk, kalan vaktini oğluyla geçirmeye karar verir ve karavanıyla uzun bir yolculuğa çıkar.

ZALİM İSTANBUL FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu arada Cemre, Nedim ile konuşup babasının bir başkası olduğunu öğrendiğini söyler. Nedim, adamın kim olduğunu bulur ve Cemre’ye onun adresini verir. Cemre, biyolojik babasını görmek için yanına gider. Babasının bahçede birilerini evden kovduğunu görüp müdahale eder.

Cemre, adama Seher’i tanıyıp tanımadığını sorar. O da para istemek için geldiğini zannedip. ukala bir şekilde şimdi bir de kızı olduğunu ve parası peşinde olanlardan biri olduğunu söyler. Cemre, babasının mezarının toprağı bile olamayacağını söyleyip orayı terk eder. Cenk, oğluyla güzel vakit geçirip bol bol video çeker.

Bu arada Seher ve çocukları köylerine geri döner. Nedim, Cenk’in hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Cenk, ölmeden önce Nedim’den, Cemre ile evlenmesini ve Umut’a iyi bakmalarını ister. Nedim, Umut’la birlikte Cemre’lerin yanına gider ve Cenk’in öldüğünü söyler. Cenk’in vasiyet videosu için herkes bir araya gelir.

Cenk, Nedim ile Cemre’nin evlenmesini ve Damla’nın da Civan’ı bırakmamasını ister. 6 yıl sonra Cemre ile Nedim evlenmiş ve bir de Bulut isimli bir oğulları olmuştur. Umut’da artık 7 yaşındadır. Damla, Karaçay bakım evini açmıştır ve Civan’la da evlenmiştir.

Zalim İstanbul 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cenk Oğlunu Da Alıp Uzaklara Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler