Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Evden Kovuluyor!

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Evden Kovuluyor!

Atv’nin yeni komedi dizisi Gençliğim Eyvah 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Ahmet’i kıskandırmak için Zola ile yakınlaşıyor. Zola ise, durumun farkında değil Azra ile aralarında bir şey başladığını düşünüyor. Arif ile Zekeriya, DNA testi yaptırım gençlerin kendi çocukları olup olmadığını anlamak istiyor. Çavi ile Zola’yı hamama götüren ikili örnek almayı başarıyorlar. Sonuçlar Nuriye’yle Hacer’in eline geçiyor. Gençliğim Eyvah 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arif ile Zekeriya evden kovuluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Arif İle Zekeriya Evden Kovuluyor!

Gençliğim Eyvah 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; DNA testinin sonuçları Veysi ve Ahmet olarak gelince Nuriye ile Hacer, küplere biniyor. İkisi de eşlerini kendilerinden şüphelenip çocuklarına DNA testi yaptırdığı için onları evden kovuyorlar. Çocuklarından da babalarını eve almamalarını istiyorlar. Azra’nın Zola’ya sarıldığını gören Ahmet kıskançlık krizleri geçiriyor.

İşte Gençliğim Eyvah 3. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arif, televizyondan babalık testinin nasıl yapıldığını öğrenip doğruca Zekeriya’yı buluyor. İkili gençlerden örnek alabilmek için onları hamama götürüyor. Hem Zola’dan hem de Çavi’den tüy alıp babalık testi için doktora gidiyorlar. İsimleri anlaşılmasın diyede ikisi de teste kendi oğulları Ahmet ile Veysi’nin ismini yazıyor.

Azra, Ahmet’i kıskandırmak için Zola’ya yakın davranıyor. Ahmet’de onları görünce kıskançlıktan deliye dönüyor. Çareyi, Azra ile arasının bozulmasına neden olan kızla buluşmakta buluyor. Azra, Ahmet’i takip ediyor. Ahmet’in kızla buluştuğunu görünce durumu yine yanlış anlıyor.

Azra’ya görücü geliyor. Bu durumu öğrenen Zola, tutuşmaya başlıyor. Azra, görücüye çıkmak istemiyor ve onunla konuşmaya gelen Zola’dan yardım istiyor. Azra, görücülerin karşısına sakız çiğneyerek çıkıyor. Zola’da ona yardım edip kahveleri görücülerin üzerine döküyor.

DNA testinin sonuçları kurye ile geliyor. Sonuçlar önce Nuriye ile Hacer’in eline geçiyor. Teste oğullarının ismini gören Hacer ile Nuriye, çocuklarına test yaptırdığı için kocalarının canına okuyor. Bu arada dayak yerken Zekeriya ile Arif, sonuçların pozitif olduğunu öğreniyor. Yani Zola Arif’in oğlu, Çavi ise Zekeriya’nın oğlu çıkıyor.

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra’ya Görücü Geleceğini Öğrenen Zola Tutuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler