Ana SayfaDizilerSurvivor 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın Üçüncü Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın Üçüncü Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor’ın son bölümünde haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Finale yükselen iki yarışmacı arasında nefeslerin tutulduğu bir oyun oynandı. Survivor 19. hafta 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu? Nisa ile Sercan arasında neler geçti? Ada konseyinde neler konuşuldu? Tüm soruların cevabı haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’da artık yarışmacılar bireysel olarak mücadele veriyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Cemal Kazanmıştı ve eleme adayı olarak Evrim’in ismini vermişti. İkinci dokunulmazlığı ise Sercan kazanmış ve Nisa’nın ismini vermişti. Nisa ise, ilk kez eleme potasına düşmenin üzüntüsüyle Sercan’ın kendisinden intikam almak için bunu yaptığını iddia etmişti. Yarışma öncesinde Sercan, her şeyi ada konseyinde açıklayacağını söyledi.

19. haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda finale Cemal Can ile Nisa kaldı. İlk kez karşılıklı oynadıkları mücadelede ilk oyunu Cemal Can, ikinci oyunu Nisa aldı ve beraberlik yakalandı. Sonuç üçüncü oyuna kaldı ve Cemal Can, atışlarını Nisa’dan önce tamamlayarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

Böylece Cemal Can, bu hafta ikinci kez dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

Haftanın Üçüncü Eleme Adayı Kim Oldu?

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, Nisa’nın iddiasına cevap vermesi için öncelikle Sercan’a söz verdi. Sercan;”Tek taraflı yaşanmadı bir şeyler, bunu da herkesin bilmesini isterim. Keşke olaylar kapalı kalsaydı ama benim de bir gururum ve bir duruşum var. Olaylara şahit olan bir sürü arkadaşım var; Aycan, Ezgi, Aşkım ve en yakın arkadaşı Cemal ona da sorabilirsiniz” dedi.

Acun Ilıcalı Nisa’ya söz verdi. Nisa, Türkçesi az olduğu için bir türlü kendisini ifade edemedi. Kendisinin kastettiği şeyin oyun içindeki rekabet olduğunu anlatmaya çalıştı. Sonra konuşmak istemediğini söyledi.

Cemal Can, üçüncü eleme adayı olarak Sercan’ı gösterdi. Böylece eleme potasına düşen 3 yarışmacı; Evrim, Nisa ve Sercan olarak belirlendi. Survivor’un bu akşamki bölümünde SMS oyları sonucuna göre bu üç adaydan birisi adaya veda edecek.

Survivor 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler