Ana SayfaDizilerSurvivor 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İkinci Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020’nin dün akşam yayınlanan bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlığını Cemal Can almıştı ve eleme adayı olarak Evrim’in ismini vermişti. Heyecanın yüksek olduğu parkurların ise daha da zorlaştığı yarışmanın büyük finaline artık sayılı günler kaldı. Survivor 19. hafta 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? Tüm soruların cevabı haberimizde…

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2020’nin 19 hafa ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar eşleşti. Eşleşen yarışmacıların kazananları tekrar aralarında eşleşti. Ortaya nefes kesen bir mücadele çıktı. Son ikiye Sercan ile Barış kaldı. İkili tekrar parkurlara çıktı ve her şey son oyuna kaldı. Son oyunu kazanan yarışmacı Sercan oldu. Sercan haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanarak ada konseyinde bir yarışmacıyı eleme adayı olarak yazmaya hak kazanmış oldu.

Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunumunda gerçekleşen ada konseyi toplandı. Diğer yarışmacılar Sercan’ın vereceği ismi merak etmeye başladı. Acun Ilıcalı, Sercan’a kimin adını vermek istediğini sormadan önce yarışmacıların babalarının günlerini kutladı. Yarışmacılar tek tek babalarına seslenip babalar gününü kutladı.

Sercan, Nisa’nın adını verdi. Dört buçuk aydır ilk kez eleme potasına düşen Nisa, Sercan’ın adını yazmasına hiç şaşırmadığını ve onun kendisinden intikam almak için adını yazmış olabileceğini söyledi. Sercan ise, Nisa ile Evrim’in adada olan rekabetleri bilindiği üzere birde SMS oyları ile atışma olsun diye yazdığını söyledi.

SURVİVOR’UN BU AKŞAM Kİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Survivor’un bu akşam ki bölümünde üçüncü dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlığı alan yarışmacı, eleme potasına girmesini istediği bir kişinin ismini verecek. Böylece Evrim ve Nisan’dan sonra bir yarışmacı daha eleme potasında olacak. Bu üç yarışmacı arasından biri salı günü yapılacak SMS oylaması sonucuna göre adaya veda edecek.

Ayrıca, Nisa ile Sercan arasındaki olay ortaya çıkacak. Her iki yarışmacı da eteklerindeki taşları dökecek.

Survivor 19. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler