Ana SayfaDizilerÇok Akustik 3. Bölümüyle Yeni Gününde Dün Akşam Ekrana Geldi! Çok Akustik...

İlgili Postlar

Çok Akustik 3. Bölümüyle Yeni Gününde Dün Akşam Ekrana Geldi! Çok Akustik 4. Bölüm Fragmanı Yayında!

Kanal D’nin yeni müzik eğlence programı Çok Akustik’in yayın günü değişti. Ercan Saatçi‘nin sunumuyla gerçekleşen ve her bölümünde bir birinden renkli ünlülerin ağırlandığı Çok Akustik programı artık Cumartesi günleri ekrana gelecek. Programın dün akşam yayınlanan bölümüne Hakan Altun konuk oldu. Sevilen bestekar usta yorumcu Hakan Altun, eski ve yeni şarkılarından oluşan bir çok eseri seslendirdi. Çok Akustik 4. bölüm fragmanı yayında. Ercan Saatçi’nin yeni konuğu kim olacak? Ayrıntılar haberimizde….

Hakan Altun kimdir?

Zara kimdir?

Çok Akustik 4. Bölüm Fragmanı Yayında!

Çok Akustik programı 4. yeni bölümüyle 27 haziran Cumartesi akşamı saat: 23. 45’de ekrana gelecek. Ekranların sevilen müzik eğlence programında Ercan Saatçi’nin yeni konuğu, uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Zara olacak. Zara, programda muhteşem sesiyle izleyicilere müzik ziyafeti verecek.

İşte Çok Akustik 4. bölüm fragmanı….

https://youtu.be/fba-rc7udOc

ERCAN SAATÇİNİN YENİ BÖLÜM KONUĞU ZARA OLACAK!

Ercan Saatçi dün akşam, Çok Akustik’te Hakan Altun’u ağırladı. Sanatçı birbirinden güzel şarkıları seslendirdi ve kendisiyle ilgili merak edilen sorulara da yanıt verdi. Ercan Saatçi’nin önümüzdeki haftaki konuğu Türk Halk ve Sanak Müziğinin eşsiz sesi Zara olacak.

Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Zara, Çok Akustik programının 4. yeni bölümünde, Türk Sanak Müziğinden, Türk Halk Müziğine bir çok şarkı seslendirecek. Sanatçı kendisi hakkında merak edilen bir çok soruya da cevap verecek.

Çok Akustik Programının 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Programın Yeni Konuğu Kim Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler