Ana SayfaDizilerBay Yanlış Dizisi İçin Son İki Gün! Bay Yanlış 1. Bölüm 3....

İlgili Postlar

Bay Yanlış Dizisi İçin Son İki Gün! Bay Yanlış 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Bay Yanlış, ilk bölümüyle 26 Haziran cuma günü izleyicisiyle buluşacak. Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in yer aldığı dizi, ilginç hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzleyiciler bu ikiliyi bir birlerine çok yakıştırdı. Şimdiden büyük yankı uyandıran dizinin ekranlara gelmesine son iki gün kaldı. Bay Yanlış 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

Cuma Dizileri 2020

Bay Yanlış 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

Bay Yanlış dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. Ezgi, üç yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşının evine girerek ona süpriz bir doğum günü yapmak ister. Ancak Ezgi’nin erkek arkadaşı eve başka bir kadında girer. Hayalleri yıkılan Ezgi, komşusu olan Özgür ile tesadüfen tanışır. Özgür, Ezgi’ye ilişkiler konusunda akıl vermek ister. Bu arada Ezgi, kendisine ve arkadaşlarına bir daha yanlış erkeklerle birlikte olmayacağına söz verir.

İşte Bay Yanlış 1. bölüm 3. fragmanı…

 

Şimdiden büyük ilgi gören Bay Yanlış dizisinin reytingleri beklendiği gibi giderse kış sezonunda da devam edecek gibi görünüyor.

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ!

Özgür Aksoy – Can Yaman
Ezgi İnal – Özge Gürel
Cansu Akman – Fatma Toptaş
Deniz Koparan – Cemre Gümeli
Levent Yazman – Gürgen Öz
Ozan Dinçer – Serkay Tütüncü
Serdar Öztürk – Sarp Can Köroğlu
Soner Seçkin – Taygun Sungar
Nevin Yılmaz – Feri Baycu Güler
Ünal Yılmaz – Suat Sungur
Sevim Atasoy – Lale Başar
Emre Eren – Anıl Çelik
Gizem Sezer – Ece İrtem
İrem Doğan – Kimya Gökçe Aytaç

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN KONUSU!

Ezgi, ilişkilerinde başarılı olamayan bir genç kadındır. Bir barda barmen olarak çalışan ve aynı zamanda komşusu olan Özgür ile yollara kesişir. Ezgi’nin arkadaşları onu Özgür’ün yanlış biri olduğu konusunda uyarır. Ancak Ezgi, çoktan Özgür ile tanışmıştır. Hatta öpüşmüştür bile.

3 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Ezgi’yi başka bir kadınla aldatmıştır. Bunu tesadüf eseri öğrenen Özgür ise, Ezgi’ye ilişkiler konusunda yardım etmek ister. Artık erkeklere güveni kalmayan Ezgi’nin hayatında bundan sonra neler olacak?

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! İlişki Konusunda Ezgi Özgür’den Yardım İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler