Ana SayfaDizilerBay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! İlişki Konusunda Ezgi Özgür'den Yardım...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! İlişki Konusunda Ezgi Özgür’den Yardım İstiyor!

Fox Tv, bu yaz izleyenleri romantik komedi dizilerine doyuracak. Kanalın romantik komedi tarzındaki ikinci dizisi Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in yer aldığı dizi, ilginç hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Yakışıklı oyuncu Can Yaman’a yurt dışından ve yurt içinden binlerce tebrik mesajı geldi. Bay Yanlış dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İlişki konusunda Ezgi Özgür’den yardım istiyor.

Cuma Dizileri 2020

İlişki Konusunda Ezgi Özgür’den Yardım İstiyor!

Bay Yanlış dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Fragmanda; İlişkilerinde başarılı olamayan ve mutlu bir evlilik yapmak isteyen Ezgi, komşusu olan Özgür ile tanışıyor. Bir barda barmen olarak çalışan Özgür, aynı zamanda Ezgi’nin komşusudur. Üç yıllık bir ilişkisini yeni bitiren Ezgi, eski erkek arkadaşını barda başka bir kıza yüzük verip evlenme teklif ederken görünce deliye dönüyor. O anda barda olan Özgür ise Ezgi’nin durumunu görüp onun yardıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Ezgi ilişki konusunda Özgür’den yardım istemek durumunda kalıyor.

İşte Bay Yanlış 1. bölüm 2. fragmanı….

 

Dizinin 1. bölüm 1. fragmanda; Kendi halinde bir genç kız olan Ezgi, bir gece barda barmen olarak çalışan aynı zamanda komşusu olan Özgür’le tanışır. Bu tanışmada onu öptüğünü hatırlar. Ezgi’ye arkadaşları onu yan komşusu Özgür konusunda uyarır ve onunla tanışmasını pek tavsiye etmezler. Ama Ezgi, Özgür’le çoktan tanışmıştır. Hatta onunla öpüşmüştür.

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ!

Özgür Aksoy – Can Yaman
Ezgi İnal – Özge Gürel
Cansu Akman – Fatma Toptaş
Deniz Koparan – Cemre Gümeli
Levent Yazman – Gürgen Öz
Ozan Dinçer – Serkay Tütüncü
Serdar Öztürk – Sarp Can Köroğlu
Soner Seçkin – Taygun Sungar
Nevin Yılmaz – Feri Baycu Güler
Ünal Yılmaz – Suat Sungur
Sevim Atasoy – Lale Başar
Emre Eren – Anıl Çelik
Gizem Sezer – Ece İrtem
İrem Doğan – Kimya Gökçe Aytaç

Şimdiden büyük ilgi gören Bay Yanlış dizisinin reytingleri beklendiği gibi giderse kış sezonunda da devam edecek gibi görünüyor.

Bay Yanlış Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Bay Yanlış 1. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler