Ana SayfaDizilerSurvivor 20. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 20. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020’nin dün akşam yayınlanan bölümünde bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşandı. Büyük finale sayılı günler kala heyecanın yüksek olduğu parkurların ise daha zorlaştığı yarışma programında, yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için mücadele verdi. Survivor 20. hafta ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 20. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 20. hafta ilk dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıran kırana bir mücadele verdi. Yarışmacılar ikişerli olarak yarıştı ve kazanan yarışmacı ilk aşamayı geçen yarışmacılarla tekrar parkurlara çıktı. Dokunulmazlık ödülü finalinde Berkan ve Sercan dokunulmazlığı almak için yarıştı. Nefeslerin tutulduğu mücadelede dokunulmazlığı kazanan Sercan oldu. Böylece Sercan hem bir eleme adayı belirleme hakkına sahip oldu. Hem de kendisini eleme potasına düşmekten kurtardı.

10’a 3’lük skorla yarışmadan galip gelen mavi takım dokunulmazlık ödülünün sahibi oldu.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 20. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım ada konseyinin yolunu tuttu. Ada konseyinde önce yarışmanın kritiği yapıldı. Daha sonra Acun Ilıcalı, Sercan’a söz verdi, Sercan eleme adayı olarak belirlediği ismin Berkan olduğunu açıkladı. Berkan, 20. haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor’ın yarın yayınlanacak bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ikinci eleme adayını kazanan yarışmacı belirleyecek. Pazartesi günü 3. dokunulmazlık oyunundan sonra artık üç eleme adayı da belirlenmiş olacak. Salı günü bir yarışmacı daha adaya veda edecek ve geriye 6 yarışmacı kalacak.

SURVİVOR 121. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Acun Ilıcalı, yarın akşamki dokunulmazlık oyunu sonrasında Sercan ile Nisa arasında telefon görüşme ayrıntılarını araştırdığını ve ellerinde konuyla ilgili ses kayıtlarının olduğunu açıkladı. Yarın akşam Sercan ile Nisa arasında aslında ne geçti ortaya çıkacak. Ses kaydında neler var? Yasin, yarışma esnasında sakatlanıyor. Parkurlara feci şekilde takılıp düşen Yasin’in sağlık durumu yarışmaya devam etmesine el verecek mi?

İşte Survivor 121. bölüm fragmanı…

Survivor 20. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın Erzak Ödülünü Hangi Takım Aldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler