Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Zola'ya Savaş Açıyor!

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Zola’ya Savaş Açıyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Gençliğim Eyvah 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya’nın Zola ile Çavi için yaptırdığı DNA testinin sonuçları Veysi ve Ahmet olarak gelince Nuriye ile Hacer, küplere biner. İkisi de eşlerini kendilerinden şüphelenip çocuklarına DNA testi yaptırdığı için onları evden kovar. Azra’nın Zola’ya sarıldığını gören Ahmet kıskançlık krizlerine girer. Gençliğim Eyvah 3. bölüm 2. fragmanı yayında. Ahmet Zola’ya savaş açıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ahmet Zola’ya Savaş Açıyor!

Gençliğim Eyvah 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Arif ile Zekeriya, sokakta kalırlar. Nuriye ile Hacer’in ise eşlerini affetmeye niyeti yoktur. Öte yandan Azra, Ahmet’i dinlemez bile. Zola’ya karşı yakın davranmasına dayanamayan Ahmet onu evden kovuyor. Arif ile Zekeriya’nın intihar girişimlerine eşleri inanmıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 3. bölüm 2. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Arif, televizyondaki programdan babalık testinin nasıl yapıldığını öğrenip doğruca Zekeriya’yı bulur. İkili gençlerden örnek alabilmek için onları hamama götürür. Hem Zola’dan hem de Çavi’den tüy alıp babalık testi için doktora giderler. İsimleri anlaşılmasın diyede ikisi de teste kendi oğulları Ahmet ile Veysi’nin ismini yazar.

Azra, Ahmet’i kıskandırmak için Zola’ya yakın davranır. Ahmet’de onları görünce kıskançlıktan deliye döner. Çareyi, Azra ile arasının bozulmasına neden olan kızla buluşmakta bulur. Azra, Ahmet’i takip eder. Ahmet’in kızla buluştuğunu görünce durumu yine yanlış anlar.

Azra’ya görücü gelir. Bu durumu öğrenen Zola, tutuşmaya başlar. Azra, görücüye çıkmak istemiyor ve onunla konuşmaya gelen Zola’dan yardım ister. Azra, görücülerin karşısına sakız çiğneyerek çıkar. Zola’da ona yardım edip kahveleri görücülerin üzerine döker.

DNA testinin sonuçları kurye ile gelir. Sonuçlar önce Nuriye ile Hacer’in eline geçer. Teste oğullarının ismini gören Hacer ile Nuriye, çocuklarına test yaptırdığı için kocalarının canına okurlar. Bu arada dayak yerken Zekeriya ile Arif, sonuçların pozitif olduğunu öğrenir. Yani Zola Arif’in oğlu, Çavi ise Zekeriya’nın öz oğludur.

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Evden Kovuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler