Ana SayfaDizilerSurvivor'da Son İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Son İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’da bu akşam son iletişim oyunu oynandı. Her iki takımda oyunu alabilmek için var güçleriyle mücadele etti. Oyun sırasında Elif, sakatlık geçirdi ve oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. yaklaşık beş aydır ailelerinden ayrı kalan yarışmacılar iletişim ödülünü alabilmek için parkurlarda ter döktüler. Survivor’da son iletişim oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor’da Son İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’ın en son bölümünde Nisa elenerek adaya veda etmişti. Geriye 6 yarışmacı kaldı. Büyük finale çok az bir zaman kala heyecan git gide yükseliyor. Yarışmanın son iletişim oyunu dün akşam oynandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarına ödül olarak aileleriyle görüntülü konuşabilme imkanı sunuldu. Bu ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar parkurda tüm güçleriyle yarıştılar. Bir kaç haftadır büyük oyunlarda büyük atak yapan Sercan yine parkurların tozunu attırdı ve 6’da 6 yapmayı başardı. Elif ise sakatlığı nedeniyle oyunu yarıda bırakmak durumunda kaldı.

İLETİŞİM OYUNU!

Survivor 2020’nin dün akşamki yeni bölümünde son iletişim oyunu oynandı. İletişim oyununu kazanan takım aileleriyle görüntülü konuşma hakkını kazandı. Oyun sırasında Elif sakatlık geçirdi ve oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. İletişim oyununda mavi ve kırmızı takım berabere kaldı. Sonuç bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında son sayıyı alan Sercan Yıldırım, mavi takıma iletişim ödülünü kazandırmış oldu. Böylece, Cemal Can, Yasin ve Sercan, yakınlarıyla görüntülü konuşma şansını yakalamış oldu.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ!

İletişim ödülünü kazanan mavi takımdan Sercan, Yasin ve Cemal, tek tek yakınları ile görüntülü konuştular. Sercan’ın annesi oğlunun sakallarını görünce onu Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç’e benzediğini söyledi. Cemal Can’da ailesiyle görüntülü konuştu. Onları gören Cemal yine gözyaşlarına hakim olamadı. Yasin’de beş aydır ayrı kaldığı yakınlarıyla görüntülü görüşüp hasret giderdi.

SURVİVOR 126. BÖLÜM FRAGMANI….

Survivor bu akşam 21. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı bir eleme adayının isimini verecek.

Survivor 20. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler