Ana SayfaDizilerBay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür'le Düğüne Gitmeyi Kabul...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’le Düğüne Gitmeyi Kabul Ediyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Bay Yanlış 2. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Özgür, Ezgi’ye numaradan sevgilisi olmayı teklif ediyor. Ezgi, Özgür’ün teklifini bir günlüğüne kabul ediyor. Özgür, Ezgi’ye ilişkiler konusunda ders vermeye başlıyor. Ezgi, onun tavsiyeleriyle doktor Serdar’ın ilgisini çekmeyi başarıyor. Ozan, Deniz’e aşık olurken. Levent’de Cansu’yla evlenmekten kaçıyor. Özgür ile Ezgi’nin arası bozuluyor. Bay Yanlış 3. bölüm 1. fragmanı yayında. Ezgi, son anda Özgür’le düğüne gitmeyi kabul ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi Özgür’le Düğüne Gitmeyi Kabul Ediyor!

Bay Yanlış 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Özgür, arası bozuk olduğu Ezgi’yi aklından çıkaramıyor. Emre, Özgür’ün Ezgi’ye aşık olmaktan korktuğunu anlıyor. Ezgi, düşünüp taşınıyor ve Özgür’ün yalandan sevgilisi olarak onunla kardeşinin düğününe gitmeye karar veriyor. Onun fikrini son anda değiştirdiğini duyan Özgür, kulaklarına inanamıyor.

İşte Bay Yanlış 3. bölüm 1. fragmanı…..

BAY YANLIŞ 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Özgür, annesine sevgilisi olduğunu ve onunla düğüne geleceğini söylüyor. Sevim ise, oğlunun yalan söyleyip söylemediğinden emin olamıyor. Ezgi, Özgür’ün yalandan sevgilisi olmayı kabul ediyor ama sadece bir günlüğüne. Sevim, oğlunu arayıp sevgilisiyle düğünden bir gün önce gelmeleri gerektiğini söylüyor.

Ezgi, doktor Serdar’ın ilgisini çekmek için Özgür’den yardım istiyor. Özgür, Ezgi’ye ne giyeceği ve nasıl davranacağı konusunda ona yardım ediyor. Hatta onu yakından takip etmek için onunla tenis turnuvasına da gidiyor. Ezgi, Özgür’ün verdiği taktiklerle Serdar’ın ilgisini çekiyor. Ama hemen balıklama atlamayıp işi varmış gibi turnuvayı terk ediyor. Serdar ise bu duruma bozuluyor.

Cansu, bir yıldır birlikte olduğu Levent’in arkadaşlarına kendisini iş arkadaşı olarak tanıştırmasına çok bozuluyor ve hemen onu evlenmeye ikna etmek için okuduğu kitaptan yardım alıyor. Kitaba göre önce Levent’e güzel yemekler yapmaya çalışıyor. Olmadı dışarıdan söylüyor. Yine kitaba göre eşyalarının bir kısmını Levent’in evine yerleştiriyor.

Durumu anlayan Levent, kızını çağırarak Cansu’yu eşyalarıyla birlikte evden uzaklaştırmayı başarıyor. Öte yandan Ozan, Deniz’e aşık oluyor. Özgür ile Ezgi, fena halde tartışıyor. İkili birbirini görmek istemiyor. Ezgi, işe başlıyor. İlk iş gününde patronunun Özgür olduğunu görünce şoke oluyor. Aynı şekilde Özgür’de çok şaşırıyor.

Bay Yanlış 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi’ye Aşık Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler