Ana SayfaDizilerDoya Doya Moda 2020'nin Şampiyonu Kim Oldu?

İlgili Postlar

Doya Doya Moda 2020’nin Şampiyonu Kim Oldu?

Tv 8 ekranında 42 ve üzeri büyük beden hanımların katıldığı stil programı Doya Doya Moda’da bugün büyük final heyecanı yaşandı. Final haftasında 6 yarışmacıdan ilk elenen Gamze oldu. Programın dünkü programında, yarışmanın başından beri yarışan Emel Başkan da haftanın ikinci elenen yarışmacısı oldu. Geriye kalan Hanzade, Betül, Su ve Sündüz arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Doya Doya Moda 2020’nin şampiyonu kim oldu? Detaylar haberimizde…

Doya Doya Moda 2020’nin Şampiyonu Kim Oldu?

Dünyada ilk kez büyük beden hanımların yarıştığı stil programı Doya Doya Moda birinci sezonunu final yaparak tamamladı. Aylardır mücadele eden yarışmacılar final bölümünde birbirlerinden abiye elbiselerle şıklık yarışına girdiler. Jüri üyeleri yarışmacılarla tek tek konuşup elbiselerini eleştirdi. Puanlamaları ise gizli yaptılar.

Finale kalan 4 yarışmacı Hanzade, Betül, Su ve Sündüz’ün ayrı ayrı özel hazırlanmış videoları izlendi. O anlarda yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal anların yaşandığı programda sıra kimin birinci olduğuna geldi. Kemal Doğulu, Hanzade’nin 4. olduğunu açıkladı. Geriye Sündüz, Su ve Betül kaldı. Doya Doya Moda 2020’nin ilk sezonunun şampiyonu kim oldu? Sündüz mü? Su mu?

SU DOYA DOYA MODA’NIN 3. ÜNCÜSÜ OLDU!

Kemal Doğulu, Su’nun üçüncü olduğunu açıkladı. Yarışmanın başarılı yarışmacılarından Su, gözyaşlarına boğuldu. Jüri üyeleri de gözyaşlarını tutamadı. Su ile uzun uzun vedalaştılar. Su Baher, Doya Doya Moda 2020’nin üçüncüsü olarak 10 bin liralık ödülünde sahibi oldu. Son ikiye Sündüz ile Betül kaldı. Hafta içi aldıkları puanların toplamına final günü verilen puanlarda eklendi ve Doya Doya Moda 2020’nin şampiyonunun kim olduğu belli oldu.

DOYA DOYA MODA 2020’NİN ŞAMPİYONU BETÜL OLDU!

Betül Böçkün, Doya Doya Moda 2020’nin şampiyonu olmayı başardı. Cezayir’li yarışmacı Sündüz ise ikinci oldu. Betül yarışmanın ilk sezonunun şampiyonu olarak 50 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. Sevinçten havalara uçan Betül, sevinç gözyaşları döktü. Yarışmanın ikincisi olan Sündüz ise 25 bin liralık altın kolyenin sahibi oldu.

Kemal Doğulu, Doya Doya Moda’nın 2. sezonunun bir hafta sonra başlayacağını duyurdu.

Doya Doya Moda’da Bu Hafta Kim Elendi? Haftanın Birincisi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler