Ana SayfaDizilerSurvivor 21. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 21. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8 ekranının en çok izlenen yarışma programı Survivor’ın son bölümünde nefesleri kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın son dokunulmazlık oyununda Elif bacağından yaralandı. Yarışmacılar 3. dokunulmazlık oyununda yine önce üçerli olarak yarıştı. İlk aşamayı geçen iki yarışmacı ise final oyunu oynadı. Survivor 21. hafta 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 21. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2020’nin dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı haftanın 3. eleme adayını belirledi. Berkan, Sercan’dan sonra üçüncü eleme adayının kim olduğu belli oldu. Dokunulmazlık oyununda üçerli olarak yarışan yarışmacılardan Sercan ile Elif ilk aşamayı geçerek final oyunu oynamaya hak kazandı.

Elif oyun sırasında bacağından sakatlandı ancak önemli bir durum olmadığı için oyuna devam etti. Sercan ile Elif’in final mücadelesi neredeyse başa baş devam etti. En son oyunu Sercan’ın almasıyla beraberlik bozuldu ve Sercan haftanın 3. dokunulmazlığını almış oldu. Sercan dokunulmazlığı aldıktan sonra haftanın üçüncü eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu.

Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen ada konseyinde Sercan’ın kimin ismini vereceği merak konusu oldu. Kendisi de eleme potasında olan Sercan, haftanın 3. eleme adayı olarak Yasin’in ismini verdi. Yasin, 21. hafta 3. eleme adayı oldu. Böylece Berkan, Sercan ve Yasin haftanın eleme adayları oldu. Survivor’un bu akşam yapılacak eleme gecesinde SMS oylarının sonuçlarına göre bu üç isimden biri adaya veda edecek.

ACUN ILICALI FİNAL TARİHİNİ AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yarışmanın final tarihinin 14 temmuz perşembe günü olacağını açıkladı. Ayrıca, final haftasındaki dokunulmazlık oyunlarının canlı yayınlanacağını da belirtti. Televizyon tarihinde ilk kez böyle bir uygulamanın olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, çok heyecanlı bir hafta olacağının da altını çizgi.

Survivor 2020’nin 21. haftasında bu akşam yarışmacılar son ödül oyunu için karşı karşıya gelecek. Eleme konseyinde bir yarışmacı daha adaya ve Survivor hayaline veda edecek. Geriye 5 yarışmacı kalacak.

Survivor 21. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler