Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Ahmet'in Leyla'ya Yüzük Taktığını...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Ahmet’in Leyla’ya Yüzük Taktığını Öğreniyor!

Atv’nin yeni dizilerinden Gençliğim Eyvah 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya, eşlerinden kendilerini affetmelerini ister. Hacer ile Nuriye, onları affedeceklerini ama bir şartları olduğunu söylerler. Arif ile Zekeriya, eve geri dönebilmek Çavi ile Zola’yı yabancı şubeden kurtarayım derken başlarını belaya sokarlar. Gençliğim Eyvah 5. bölüm 1. fragmanı yayında. Azra, Ahmet’in Leyla’ya yüzük taktığını öğreniyor. Hem de kendisine aldığı yüzüğü.

Pazartesi Dizileri 2020

Azra Ahmet’in Leyla’ya Yüzük Taktığını Öğreniyor!

Gençliğim Eyvah 5. bölü 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Arif ile Zekeriya, bir dirhem bir çekirdek giyinip ellerine çiçek alıp eşlerinin karşısına çıkarlar. Ancak affedilmeyen ikili kendilerine bir kulübe yapmaya karar verirler. Azra, kendisinin önünde diz çöküp evlenme teklif eden Ahmet’i affedemez. Ahmet’de Azra’ya kızıp ona aldığı yüzüğü götürüp Leyla’ya verir. Leyla, Azra’ya yüzüğünü gösterip nispet yapınca ortalık karışır.

İşte Gençliğim Eyvah 5. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çavi ile Zola’yı yabancı şubeden gelen polisler alıp götürüyorlar. Hacer ile Nuriye, kısa zamanda çok sevdikleri Çavi ile Zola’yı kurtarma şartı ile Arif’la Zekeriya’yı affedeceklerini söylüyorlar. İkili çocuklarını sınır dışı edilmekten kurtarmak için giriştikleri yolda başlarını belaya sokuyorlar. Arif ile Zekeriya, kadın satmak suçundan nezarete düşüyor. Kısa zamanda bu durum eşlerinin kulağına da gidiyor. Herkes onların böyle bir yüz kızartıcı suçtan tutuklanmalarına çok şaşırıyor.

Emniyet müdürü Arif ile Zekeriya’nın müşterisi çıkıyor ve ikilinin öyle çirkin bir şey yapmadıklarına inanıyor. İkili, emniyet müdürüne Çavi ile Zola’nın öz çocukları olduğunu itiraf edip onları nüfuslarına alacaklarını söz verip nezaretten kurtarıyorlar. Hacer, Zola’yı kendi kebapçı dükkanına transfer etmek istiyor.

Zola’da mecbur kalıp Hacer’in teklifini kabul ediyor. Veysi’de radikal bir karar verip babasının kebapçısında çalışmaya başlıyor. Eşini bir daha görmemekle tehdit edilen Veysi nikahlı karısını kaçırmak zorunda kalıyor. Bu arada, Leyla gelip Azra’ya Ahmet’le aralarında hiçbir şey olmadığını anlatıyor. Daha sonra Ahmet, Azra’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklifi ediyor.

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra İki Aşk Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler