Ana SayfaDizilerSurvivor 21. Hafta Son Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı...

İlgili Postlar

Survivor 21. Hafta Son Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2020 bir eleme gününü daha geride bıraktı. Yarışmanın son bölümünde mavi ve kırmızı takım son ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Ödül oyununu kazanan takımın yarışmacıları muhteşem bir Katamaran ile alındı ve lüks bir otelde muhteşem bir yemek ziyafeti çektiler. Survivor 21. hafta son ödül oyununu hangi takım kazandı? Haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Beklenmedik bir yarışmacı adaya veda etti.

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 21. Hafta Son Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020, bu günden sonra artık eleme haftasına girmiş oldu. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programında son ödül oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları denize kurulan bir parkurda son ödül oyunları için karşı karşıya geldi. Zorlu geçen oyunda mavi takım galip geldi. Sercan, Cemal Cam ve Yasin’in olduğu takım muhteşem bir katamaran ile adadan alınıp bir lüks bir otele gittiler.

Üçlü eleme haftasına girmeden önce otelde alışveriş yapıp oyun oynama şansı yakaladı. Daha sonra mavi takım yarışmacıları mükellef bir sofrada yemek yediler.

Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunumunda gerçekleşen eleme konseyinde, Yasin, Sercan ve Berkan’dan oluşan eleme adaylarından biri adaya veda etti. SMS oylarının sonucunu açıklayan Acun Ilıcalı, Sercan’ın isimini verdi. Yarışmanın en favori yarışmacılarından olan Sercan, ne yazık ki elendi. Arkadaşlarıyla veda eden Sercan, üzülerek adaya veda etti.

FİNAL HAFTASI NASIL OLACAK?

Sercan’ın elenmesinden sonra geriye 5 yarışmacı kaldı. Acun Ilıcalı, Survivor’ın büyük finalinin pazartesi ve salı günü olacağını, yani 14 temmuz salı günü Survivor’ın şampiyonunun belli olacağını söyledi. Final haftasında çarşamba ve perşembe günleri yeni dokunulmazlık oyunları oynanacak.

Perşembe günü ise eleme olacak ve geriye 4 finalist kalacak. Cuma ve cumartesi günleri canlı olarak yayınlanacak olan iki oyun ve iki konsey olacak. Cumartesi akşamı bir eleme daha olacak ve geriye iki yarışmacı kalacak. İki yarışmacı ise Acun Ilıcalı ile birlikte uçakla Türkiye’ye gidecek. 13 ve 14 temmuz final geceleri Türkiye’de gerçekleşecek.

Survivor 21. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler