Ana SayfaDizilerNetflix Yeni Dizisi Away'in Tanıtım Fragmanını Paylaştı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Netflix Yeni Dizisi Away’in Tanıtım Fragmanını Paylaştı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix’in yeni yeni dizisi Away’in başrolünde akademi ödüllü Hılary Swank yer alıyor. Andrew Hinderake tarafından yaratılan dizinin yürütücü yapımcılığını ise, Jason Katims, Jessica Goldberg Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan ve Jeni Mulein üstleniyor. Netflix yeni dizisi Away’in tanıtım fragmanını paylaştı. Dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Netflix The Old Guard Filminin Yeni Fragmanını Paylaştı!

Netflix Yeni Dizisi Away Dizisinin Tanıtım Fragmanını Paylaştı!

Duygusal ve heyecan verici hikayesiyle Away dizisi, insanların ulaşabileceği inanılmaz başarıları ve bu yolda yapabilecekleri fedakarlıkları konu alıyor. Amerikalı astronot Emma Green (Hilary Swank), Mars’a yapılacak ilk yolculuk için uluslararası bir mürettebatı komuta etmeye hazırlanır. Ancak astronot bu süreçte eşini ve ergenlik dönemindeki genç kızını, kendisine en çok ihtiyaç duydukları anda geride bırakmak durumundadır. Mürettebatın uzay yolculuğu zorlaştıkça kişisel dinamikler ve sevdiklerini Dünya’da bırakmış olmanın etkileri giderek karmaşık bir hal almaktadır. Away, yıldızlara ulaşmak için bazen evimizi ve sevdiklerimizi arkamızda bırakmamız gerektiğini gösteriyor.

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Away dizisi 4 Eylül 2020 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

AWAY DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ!

Emma Green (Hilary Swank)

Amerikalı bir astronot ve eski bir donanma pilotu olan Emma Green, Mars’a yapılacak ilk yolculuğun komutanıdır. Lider ruhlu, dik başlı, anlayışlı ve son derece zeki bir astronot olan Emma, NASA’nın baş mühendisi Matt Logan ile evli ve 15 yaşında Lex isimli bir kızı vardır.

Matt Logan (Josh Charles)

NASA mühendisi Matt Logan Mars’a ilk görevin komutanıdır ve Emma Green ile evlidir. Eşinin çıktığı yolculuğun ardından Matt, evde daha zor bir görevle kızını kendi başına yetiştirmek durumuyla baş başa kalır.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman)

15 yaşındaki Lex, astronot Emma Green ve Matt Logan’ın tek kızlarıdır. Babası gibi Lex de annesinin üç yıllık görevine destek verir.

Misha Popov (Mark Ivanir)

Misha Popov, Emma Green’in yanında görev yapan bir Rus kozmonotu ve mühendisidir. Mürettebatın en deneyimli üyesi Misha, egosu yüksek olsa da kendi içinde uzaya gitmek için yaptığı fedakarlıklarla mücadele etmektedir.

Kwesi Weisberg-Adebayo (Ato Essandoh)

Ganalı bir İngiliz vatandaşı olan Kwesi Weisberg-Adebayo, hoş mizaçlı, mütevazı ve güçlü inançları olan Kwesi (Kway-Si olarak telaffuz edilir), Mars’ta hayat umudu taşıyan Kwesi Weisberg- Adebayo dünyaca ünlü bir botanikçidir.

Ram Arya (Ray Panthaki)

Hindistan’dan gelen bir Hava Kuvvetleri pilotu olan Ram Arya, diğer astronotlar yeryüzüne ve ailelerine olan bağlarını hesaba katmak zorundayken, o ise Dünya’da oldukça yalnızdır.

Lu Wang (Vivian Wu)

Çinli bir kimyager ve astronot olan Lu Wang, zeki ve pragmatik bir kişiliğe sahiptir. Lu Wang en derinlerinde karmaşık bir kişisel yaşamın izlerini taşımaktadır. Evli olan Lu Wang’in küçük bir oğlu vardır.

Melissa Ramirez (Monique Curnen)

Emma’nın mürettebatına destek veren bir astronot olan Melissa Ramirez’in görevi Emma’nın Dünya’yla irtibat halinde kalmasını sağlamaktır. Engelli çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak için kendi kariyerinden vazgeçen Melissa. Emma ve ailesi için her zaman destek vermeye hazırdır. Matt ve Emma’nın yokluğunda kızları ile yakından ilgilenir.

Netflix İnto The Night Dizisinin 2. Sezon Fragmanını Paylaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler