Ana SayfaDizilerBay Yanlış 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür'le Çıktığı Yolculukta Annesine...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’le Çıktığı Yolculukta Annesine Yakalanıyor!

Fox Tv’nin yeni fenomen dizisi Bay Yanlış 3. yeni bölümüyle 10 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Özgür, arası bozuk olduğu Ezgi’yi aklından çıkaramaz. Emre, Özgür’ün Ezgi’ye aşık olmaktan korktuğunu anlar. Ezgi, düşünüp taşınır ve Özgür’ün yalandan sevgilisi olarak onunla kardeşinin düğününe gitmeye karar verir. Onun fikrini son anda değiştirdiğini duyan Özgür, kulaklarına inanamaz. Bay Yanlış 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezgi, Özgür’le çıktığı yolculukta annesine yakalanıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi Özgür’le Çıktığı Yolculukta Annesine Yakalanıyor!

Bay Yanlış 3. bölüm 2. fragmanında; Ezgi, arkadaşlarına Özgür’le birlikte onun kardeşinin düğününe gittiğini söylemez. Ama arkadaşları Ozan’dan onun Özgür’le şehir dışına çıktığını öğrenir. İkili Bursa yolunca Ezgi’nin annesine yakalanır. Ezgi’nin annesi Özgür’ü doktor Serdar zanneder. Yanlış anlaşılmayı bozmayan Ezgi, annesine Özgür’ü erkek arkadaşı Serdar olarak tanıştırır.

İşte Bay Yanlış 3. bölüm 2. fragmanı….

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür, annesine sevgilisi olduğunu ve onunla düğüne geleceğini söyler. Sevim ise, oğlunun yalan söyleyip söylemediğinden emin olamaz. Ezgi, Özgür’ün yalandan sevgilisi olmayı kabul ediyor ama sadece bir günlüğüne. Sevim, oğlunu arayıp sevgilisiyle düğünden bir gün önce gelmeleri gerektiğini söyler.

Ezgi, doktor Serdar’ın ilgisini çekmek için Özgür’den yardım ister. Özgür, Ezgi’ye ne giyeceği ve nasıl davranacağı konusunda ona yardım eder. Hatta onu yakından takip etmek için onunla tenis turnuvasına da gider. Ezgi, Özgür’ün verdiği taktiklerle Serdar’ın ilgisini çeker. Ama hemen balıklama atlamayıp işi varmış gibi turnuvayı terk eder. Serdar ise bu duruma bozulur.

Cansu, bir yıldır birlikte olduğu Levent’in arkadaşlarına kendisini iş arkadaşı olarak tanıştırmasına çok bozulur ve hemen onu evlenmeye ikna etmek için okuduğu kitaptan yardım alır. Kitaba göre önce Levent’e güzel yemekler yapmaya çalışır. Olmadı dışarıdan söyler. Yine kitaba göre eşyalarının bir kısmını Levent’in evine yerleştirir.

Durumu anlayan Levent, kızını çağırarak Cansu’yu eşyalarıyla birlikte evden uzaklaştırmayı başarır. Öte yandan Ozan, Deniz’e aşık olur. Özgür ile Ezgi, fena halde tartışır. İkili birbirini görmek bile istemez. Ezgi, işe başlar ve ilk iş gününde patronunun Özgür olduğunu görünce şoke olur. Aynı şekilde Özgür’de çok şaşırır.

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’le Düğüne Gitmeyi Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler