Ana SayfaDizilerSurvivor 2020 Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 2020 Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Ekranların en sevilen yarışması Survivor’da sona yaklaşıldıkça heyecan da artıyor. Dün akşam Murat Ceylan’ın açıkladığı büyük ödül tüm yarışmacıları daha fazla motive etti. Peki yarışmada ne oldu? Survivor 2020 ödül oyununu kim kazandı? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

Rekabet Tırmanıyor

Yarışmanın başından beri Ünlüler ve Gönüller takımı arasında izlediğimiz kıyasıya rekabet bireyselliğin ön plana çıkmasıyla daha da heyecan verici bir noktaya geldi. Cemal Can’ın Sercan Yıldırım’ı potaya koyması sosyal medyanın gündeminde Trentopic olurken dün akşam ekranlarda çekişmeli bir yarış yansıdı.

Survivor 21. Hafta Son Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Büyük Ödül Neydi?

TV8 ekranlarında dün akşam büyük ödül için inanılmaz bir mücadele verildi. Survivor 2020‘nin son ödül oyunu için parkura çıkan yarışmacılar ödülü kazanabilmek için adeta canlarını dişine taktılar.  Murat Ceylan‘ın sunumu ile gerçekleşen ödül oyununun sonunda, büyük ödülü ise kazanan takımı almaya özel olarak gelen Katamaran, kazanan takımın yarışmacılarını Dominik Cumhuriyeti’nin en popüler ve lüks oteline konaklama şansı elde edecekti. Özellikle sonlara yaklaşırken bu dinlendirici ödül her iki takım içinde büyük bir önem arz ediyordu.

Murat Ceylan Kimdir?

Survivor 2020 Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Yarışmacılar, uzun bir aradan sonra yine denizde oynayacakları için oldukça heyecanlıydı. Survivor’da sezonun son ödül oyununda oyununda denge tahtası, zipline engeli gibi birçok engel aşıldıktan sonra sürünerek final noktasına geliyor ve devamında ilk önce masa üstünde kuleleri yapmaları gerekiyordu. Sonrasında ise kum keselerinin üzerinde kuleleri devirmeden kalması gerekiyordu. 2 başarılı atış yapan takımına sayı kazandırıyordu. Avantaj oyunu oynanmayan oyuna mavi takım başladı ve ilk tur eşleşmesi Yasin – Berkan, Elif – Sercan, Barış – Cemal Can şeklinde oldu. Heyecanlı yarışın sonunda 10-3 skorla Survivor büyük ödül oyununu kazanan Mavi takım oldu.

Yasin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler