Ana SayfaKimdirSurvivor Murat Ceylan Kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Murat Ceylan Kimdir?

Survivor Murat Ceylan Kimdir?

Survivor yarışmasıyla tanıdığımız ama aslında hayatının tümüne bakıldığı zaman bir çok alanla ilgilenmiş, yaşam mücadelesi vermek için bir çok hobi edinmiş Survivor yarışmasında da kendini gösterip oldukça başarılı olmuş Murat Ceylan’ın hayatı haberimizde.

Survivor Murat Ceylan’ın Hayatı

15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Murat Ceylan liseden mezun olduktan sonra Londra’ya gitme kararı aldı. Londra’da Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşından beri  piyano çalan müziğe karşı çok ilgili olan Murat Ceylan, imkanlarını kullanarak İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. Daha sonra başka bir bölüm okumaya karar veren Murat Ceylan İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen kendini her zaman geliştirmeye çalışan Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Klubü’nde lisanslı binicilik yapmakta. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı da seviyor. Bütün bu hobileriyle yetinmeyen Murat Ceylan 2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı. Acun Ilıcalı, Murat Ceylan’ı  yarışmadan sonra bırakmadı. 2014 yılında TV8’de başlayan “Para Bende” adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan “Yeni Nesil” adlı bir müzik albümü çıkarttı. Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekti. İngilizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan “family” dizisinde oynadı. Murat Ceylan, Survivor 2013’ün öne çıkan yarışmacılarından biriydi. Normal yaşantısının yanı sıra ada yaşantısında da başarılı olan Murat Ceylan insanlara kendisini sevdirmeyi başardı. Şampiyon Hilmicem’le olan kankalığıyla tanınan Murat Ceylan, Gönüllüler takımında uzun süre yarışsa da finale kalamamıştı.

Murat Ceylan 1 yılı aşkın bir süredir dünyaca ünlü model ve blogger Lera Marchuk ile birlikte. Ukraynalı güzel modelin instagram’da 20 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Murat Ceylan ise Survivor macerasına doyamamış olacak ki, 2018 All Star yarışmacıların arasında yerini aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler