Ana SayfaKimdirAlican Aytekin Kimdir?

İlgili Postlar

Alican Aytekin Kimdir?

“Sen Çal Kapımı” dizisinin sevilen oyuncusu Alican Aytekin kimdir? Alican Aytekin kaç yaşında? Alican Aytekin aslen nereli? Alican Aytekin dizileri neler? Alican Aytekin filmleri neler? Alican Aytekin hangi burç? Alican Aytekin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Alican Aytekin Kaç Yaşında? Alican Aytekin Aslen Nereli? Alican Aytekin Hangi Burç?

Alican Aytekin 20 Ekim 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Gaziantepli olan başarılı oyuncu Alican Aytekin, Terazi burcudur.

Alican Aytekin Kimdir?

Alican Aytekin eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü”nü kazanan Alican Aytekin okuldan başarıyla mevzun olmuş ve ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında rol aldığı “Bizim Okul” dizisi ile yaşamış olan Alican Aytekin, daha sonra “Gölgedekiler” dizisinde rol almıştır.

“Artiz Mektebi” yarışmasına katılarak birinci olmayı başaran  Alican Aytekin aynı zamanda da çok iyi bir aşçı olarak bilinmektedir.  Sunuculukta da oldukça başarılı olan Alican Aytekin ilk sunuculuk deneyimini ise Hayalimdeki Gelinlik yarışması ile tatmıştır. Yeteneğiyle kısa zamanda geniş bir hayran kitlesi elde eden başarılı oyuncu Fox Tv ekranlarında yeni yayımlanmaya başlayan “Sen Çal Kapımı” dizisinde “Seyit” karakterini canlandırmaktadır.

Alican Aytekin Dizileri

  • 2020 – Sen Çal Kapımı
  • 2018 – Ufak Tefek Cinayetler
  • 2014 – Gölgedekiler
  • 2014 – Kiraz Mevsimi
  • 2013 – Bizim Okul
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler