Ana SayfaKimdirDorukhan Kenger

İlgili Postlar

Dorukhan Kenger

“Sen Çal Kapımı” dizisinin sevilen oyuncusu Dorukhan Kenger kimdir? Dorukhan Kenger kaç yaşında? Dorukhan Kenger aslen nereli? Dorukhan Kenger dizileri neler? Dorukhan Kenger filmleri neler? Dorukhan Kenger hangi burç? Dorukhan Kenger hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Dorukhan Kenger Kaç Yaşında? Dorukhan Kenger Aslen Nereli? Dorukhan Kenger Hangi Burç?

Dorukhan Kenger 4 Ocak 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Dorukhan Kenger, Oğlak burcudur.

Dorukhan Kenger Kimdir?

Dorukhan Kenger eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü”nü kazanan Dorukhan Kenger okulu başarıyla bitirmiş ve aynı bölüm üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. Bu süreçte aynı zamanda “CAS Konservatuarı Eğitim Merkezi”nde oyunculuk eğitimi almaya başlayan Dorukhan Kenger, eğitimini tamamladıktan sonra ekran karşısına geçmiştir.

Ekran karşısında ilk kez 2018 senesinde yayımlanan “Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisiyle gelen Dorukhan Kenger, 2017 senesinde “Lise Devriyesi” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Dizinin erken final yapması üzerine aynı yıl “Deli Gönül” dizisinde oynayan Dorukhan Kenger, canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Aynı zamanda Doritos, Pepsi gibi firmaların reklam filmlerinde oynayan Dorukhan Kenger 2018 senesinde Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Vatanım Sensin” ile ekranlara gelmiştir. Dorukhan Kenger şimdi Fox Tv’de yayımlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinde “Cenk” karakterini canlandırmaktadır.

Dorukhan Kenger Dizileri

  • 2020- Sen Çal Kapımı
  • 2018- Vatanım Sensin
  • 2017-  Deli Gönül
  • 2017 – Lise Devriyesi
  • 2016 – Umuda Kelepçe Vurulmaz

Dorukhan Kenger Tiyatro Oyunları

  • 2016 – Guguk Kuşu
  • 2016 – Takım Çalışması
  • 2016 – Market

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler